Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: KTORY ?

Rafał Janasz
    Guest

Re: KTORY ?

Cambridgei

Archie
    Guest

Uwazam ze metalica. To ze padaja bez przyczyny to moze sie tyczyc wszystkiego. sam mam melici i versi i nic mi nie padlo. swierszcze owszem
    cambridgei jest bardzo szybki ale zawsze sie chowa. nigdy nie atakuje jak np. murinus ;>
    a irmina troszke zwariowana.
    metalica tez jest szybka nie da sie ukryc..

Archie
    Guest

ale moge byc wyjatkiem oczywiscie nie przecze :/

Archie
    Guest

najlepiej poslucham dobrze doswiadczonego terraryste

loko
    Guest

Choc P cambridgei faktycznie jest chyba naj mniej wymagajacym nadrzewnym to wybral bym Avi. Faktycznie zdaza im sie pasc miedzy 1-4 wylinka, ale zdaza sie to kazdemu bez wzgledu na doswiadczenie, ten rodzaj tak ma i juz. Jak sie pilnuje warunkow w terra, to nie jest to trudny w hodowli pajak a ciekawszy niz cambridgei, spokojniejszy, wolniejszy (choc niezle skacze ). No i jak mu sie da troche miejsca to buduje zajebiste gniazda.

Markoś
    Guest

moj 1 nadrzewny byl cambri i dobrze se z nim radze a co do avi to slyszalem tez ze padaja bez przyczyny kup sobie na poczatek irmine albo cambri sa dosc spokojne bynajmiej cambri jest spokojny 0 agresji wobec mnie

cyclosternum
    Guest

wiesz co kup se cambridgei i avi to bedzie nalepsze rozwiązanie :-)

Deto
    Guest

moim pierwszym nadrzewnym byl cambridgei, szybki jest ale woli sie chowac niz atakowac

daf
    Guest

Ja dzisiaj dostałem cambridgei. Ale to nie mój pierwszy SZYBKI pająk. Wsumie na początek to cambri jest najlepszym prawdziwym nadrzewnym. Avi są za wolne jak na nadrzewne. Ew.irminia.

Xsellos
    Guest

cambridgei w miare ciekawy wygląd, najczęściej spokojny troszku szybki i nie ma szans na padnięcie jak metallicy wiec lepiej kup go.

Uprawnienia umieszczania postów