-
Re: KTORY ?
Cambridgei 
-
Uwazam ze metalica. To ze padaja bez przyczyny to moze sie tyczyc wszystkiego. sam mam melici i versi i nic mi nie padlo. swierszcze owszem 
cambridgei jest bardzo szybki ale zawsze sie chowa. nigdy nie atakuje jak np. murinus ;>
a irmina troszke zwariowana.
metalica tez jest szybka nie da sie ukryc..
-
ale moge byc wyjatkiem oczywiscie nie przecze :/
-
najlepiej poslucham dobrze doswiadczonego terraryste
-
Choc P cambridgei faktycznie jest chyba naj mniej wymagajacym nadrzewnym to wybral bym Avi. Faktycznie zdaza im sie pasc miedzy 1-4 wylinka, ale zdaza sie to kazdemu bez wzgledu na doswiadczenie, ten rodzaj tak ma i juz. Jak sie pilnuje warunkow w terra, to nie jest to trudny w hodowli pajak a ciekawszy niz cambridgei, spokojniejszy, wolniejszy (choc niezle skacze
). No i jak mu sie da troche miejsca to buduje zajebiste gniazda.
-
moj 1 nadrzewny byl cambri i dobrze se z nim radze
a co do avi to slyszalem tez ze padaja bez przyczyny kup sobie na poczatek irmine albo cambri sa dosc spokojne bynajmiej cambri jest spokojny 0 agresji wobec mnie 
-
wiesz co kup se cambridgei i avi to bedzie nalepsze rozwiązanie :-)
-
moim pierwszym nadrzewnym byl cambridgei, szybki jest ale woli sie chowac niz atakowac
-
Ja dzisiaj dostałem cambridgei. Ale to nie mój pierwszy SZYBKI pająk. Wsumie na początek to cambri jest najlepszym prawdziwym nadrzewnym. Avi są za wolne jak na nadrzewne. Ew.irminia.
-
cambridgei w miare ciekawy wygląd, najczęściej spokojny troszku szybki i nie ma szans na padnięcie jak metallicy wiec lepiej kup go.
Uprawnienia umieszczania postów