-
Re: Hodowla po kryjomu.
ja miałem problem z rodzicami kiedy zaczynałem, ale duuzo czytałem (widzieli, ze mnie to kręci), jakieś 3 miesiące im opowiadałem o ptasznikach, nie natrętnie, o ich jadzie(bo tego sie bali) i zgodzili się najpierw na jednego albopiloska L1, później na drugiego i tak się zaczęło.
...też hoduje po kryjomu 2(na razie małe) italicusy ale u mnie nie problem ukryć nawet 20 http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=12657&t=12657
ojciec myślał kiedyś, ze wszystkie takie skorpy są śmiertelnie jadowite i jednym "dziebnięciem" powalą konia...
chyba udało mi się wyprowadzic go z błędu, ale źle pojmowana duma nie pozwala mu przyznać mi racji i nadal zarzeka się, ze w jego domu nie będzie żadnych skorpionów...
do rodziców trzeba wiele cierpliwości i nie zawsze nalezy się przejmować tym co mówią, więc jesli chcesz hodować pająki po kryjomu to dobrze je schowaj i rozmawiaj o tych zwierzakach ze starymi dużo(może tata wpłynie pozytywnie na mamę...) pamiętaj, żeby ta tajemna hodowla nie odbywała się kosztem zdrowia zwierzaków!!
Uprawnienia umieszczania postów