-
Re: Identfikacja pająków
nie ja ,,, co do wylinek to wiem ze rozpoznają młode pająki pod mikroskopem ,,,
nie mówie ze jest to 100% , ale to robią
jełśi nie chcesz to nie kaze ci mi nic wysyłać ,, ale nie rozumie twojego podejścia ,, ktoś chce coś zrobić a wam to przeszkada ,, opanujcie sie troche ,,, dajcie szanse ,,, jak nie wyjdzie to i tak za to " oberwe " a skoro jeszcze nikt nie prubował to sie odpierdolcie bo to naprawde nie jest miłe ,,
ja chce coś zrobić moze wyjdzie moze nie , a wy siedzicie na dupach i tylko nazekacie ...
sory ale powoli zaczyna mnie ta polska mentalność wkurwiać ,,, ...
rozumie jakbym chciał coś na tym zarabiać ale ja nie chce ,, jak coś moge sie rozliczyć z karzdej jebanej złotówki jaką wydam n wysyłke i odesłąć kazdemu nadpłacone 10 groszy ,,,
jeśli jesteście takie spece z Robertem to sami sie zaoferujcie ze będziecie określać gatunki i płeć jak ktoś wam wyśle wylinke ,, tylko bez określania " na zdjęcie " bo to jest huja warte i kazdy spec ci to powie - napisz do R.Westa jak nie wiezysz ..
w niemczech robią kursy z oznaczania pająków .. zrubcie sobie taki i ułatwcie polakom identyfikacje ?? czmemu nie ?/? ////
ja nie mówie ze jestem nieomylny czy coś ale przynajmniej staram sie coś zrobić ... na gadu mówiłaś mi Awi ze słyszałaś o zamieszaniu z cherkulesami !! czemu nie powiesz o tym hodowcom ?? niech wiedza ze to co kupują to nie hercules ?? ....
jeszcze raz powtarzam są 2 powody dla kturych chce to robić
a) aby poprawć kondycje polskiej terrarystyki
i
b) mnie terz wyjdzie taniej wysyłka a mam pare wylinek do wysłania i nikt z was ich nie oznaczy i tego jestem ***** pewny ..
Uprawnienia umieszczania postów