-
Re: Identfikacja pająków
ok ,, płeć dałem tylko na dokładke ,, bo wiem ze robią takie zeczy ,, głównie chodziło mi - jak tytuł posta brzmi " identyfikacje " gatunków
np miałe samice pamphobeteusa ( niestety juz nie mam jej :[:[ ) kupiłem jako augustus /augustum ,,, wiem ze gatunek niemal zupełnie niedostępny w hobby ,,, nie przypomina mi tego co widziałem na fotach ( hoć wfota to nie wyznaczkik ) i chce wysłać do określenia - z czystej hobbystycznej ciekawosci ,, taksamo chce mojego niby gigesa - crassipesa wysłąć aby wiedzieć co mam ,, bo mnie to interesuje ,,,
ja nie mam nic do ego czy ty chcesz wysyłać czy nie chcesz - mam zato wiele do textó w stylu : " specjalisci rulez!a mają certyfikat?Po dobrym zdjeciu kazdy kto sie zna to za friko tu na forum rozpozna "
"To moze troche fotek moich malenstw?zobacze jak czesto trafiasz Baku!Pozdro.Robert "
"uwaga!szukam specjalisty !kto rozlozy mi wylinke L1"
są to dla mnie zdania złośliwe i nie uprzejme ,, sory ale tak to czuje i nic tego nie zmieni ,, ogulnie wydzwiek postów odbiieram jako " spierdalaj , nie pierdol głupot , nie pisz tu więcej "
ja do ciebie nic nie mam .... poprostu czuje sie zaatakowany twojimi wypowiedziami ..... miałem zajebisty dzień a takie texty mi go psują :[ - to tak na marginesie
Uprawnienia umieszczania postów