-
Re: Nie mogłem się powstrzymać.. :P
Ehhhhhh, miałem się tutaj nie odzywać ale widzę, że zaczynasz pomawiać Ponczosa o coś, czego nie zrobił.
Pisałem kilka razy, że Ponczos to nie ja i vice-versa. Pisałem też, że jak będziesz chciał mnie tutaj znaleźć, to bez większego problemu mnie znajdziesz. Jak widać - przeliczyłem się licząc na Twoje zdolności. Tak więc to raczej poziom Twojej inteligencji nie przekracza wysokiego poziomu. Powiedziałbym wręcz, że nie osiąga nawet średniego.
Piszesz na swoim blogu jakieś idiotyzmy, żeby się rajcować komentarzami dzieciaków nie wiedzących nawet jak wyglada ptasznik a później się dziwisz i obrażasz na cały świat, że ludzie mają z tego wylew. Obraź się na siebie, bo to Ty napisałeś a nie my.
I zajrzyj wreszcie do tego słownika, bo bycie analfabetą naprawdę nie jest cool ani trendy. Wiem, że w tej chwili tego nie pojmiesz i będziesz bronił swojego joł joł stajla gangsta fak, ale uwierz mi chociaż na słowo. W przeciwnym razie za jakiś czas będziesz miał niemiłą niespodziankę i nawet pokątnie załatwiony papierek na dysleksję nic Ci nie da.
Uprawnienia umieszczania postów