Postaram sie dzis zalatwic zmiane koloru linka.

MasterMike napisał(a):

> Ziu mam pytanie.czy te posty tych wszystkich dzieciakow az tak
> bardzo przeszkadzaja w prowadzeniu forum ?czy masz problem z
> tym na ktore posty odpowiadac a na ktore nie czy moze masz
> problemy techniczne ktore zmuszaja cie do wycinania niektorych
> postow albo do dawania bana.ciekawa sprawa z tym ze forum nie
> jest dla wszystkich.Sam pisales ze jak miales 15 lat to cos
> spieprzyles z pajaczkiem.teraz taki twardziel z ciebie bo
> nabrales doswiadczenia ? daj dzieciakom nacieszyc sie prostymi
> tematami.kazdy gada o tym zeby dzieciaki od malego zajmowaly
> sie zwierzetami ale widze ze ty masz odmienne zdanie.a wież mi
> ze z takim podejsciem minie jeszcze troche czasu i z twoim
> zalozeniem bedziesz sam pisal posty i sam na nie odpowiadal.a
> poza tym myslalem ze to forum powstaje dla ludzi a nie dla
> moderatorów.
>

tak dokladnie przeszkadzaja, kolego sam chyba nie wiesz co piszesz, ja rozumiem ze chcesz urosnac w oczach wielu nowych uzytkownikow :-] Jak bys nie zauwazyl wielu nowym uzytkownikom odpowiada sie nawet na bardzo banalne pytania po raz 1000... ale te wyjatkowo bzdurne niestety sie zamyka albo kasuje, taki mamy przydzial od Nooka jako moderatorzy, i nie zmienisz tego. Atrax dobrze zaznaczyl ze zamykane jest i tak za malo posotw. Zobacz ile tu sie dziennie pisze, w porownaniu do innych forow, musimu prowadzic jakas selekcje, gdyz jak bysmy zostawiali kazdy post to po pierwsze nie byli bysmy potrzebni, a po drugie dopiero bys sie zdziwil jak bys znalazl w wyszukiwarce pelno podobnych postow o tym samym w ktorych sa jakies klutnie, wyzwiska. Po trzecie miejsce na serwrze tez jest ograniczone i po co maja go zajmowac sprawy poruszane 1000 razy i oczywiste. Tak tez robilem wiele bledow, ale kiedys bylo tak samo tez sie kasowalo oczywiste posty i jakos zyje a patrz i jakas tam wiedze mam. Pamietaj najslabsz jednostki musza odpasc jest takie powiedzenie :-D a Ci najwytrwalsi jak beda chcieli znalezc to i tak znajda.
A dla tych zupelnie swierzych mozna polecic http://www.arachnea.pl/index.php?opt...d=19&Itemid=50

P.s Chcialbym dac jako przyklad mlodego rozwanzego hodowcy ma nick MODLISZKA ma on 12 lat, a wiedze i obycie wieksze niz nie jeden 20 latek z tad, takze wiek to nie regula.

Pozdrawiam.

P.s