-
Re: Forum
No i bardzo dobrze
. Robert.p. dzięki swojemu postowi widzę staje się legendą tego forum, co drugi post choć raz wspomina jego nick i bardzo dobrze. Nie zmienia to jednak faktu że... o stówę się mogę założyć... przyjdzie tu za max tydzień jakiś niedoświadczony hodowca i zada pytanie: "samczyk czy samiczka"... ale może choć połowie użytkowników to wystarczy, i chwała robertwi za to :-). MasterMike w pewnym sensie ma rację, choć z drugiej strony niektórzy myślę zadać sobie powinni pytanie czy post napisali bo to była konieczność czy nie chciało im się szukać... ja sam ostatnio zadałem kilka pytań w jednym poście, który został zablokowany z powodu "czytaj FAQ", no niestety... może jedno z tych pytań tam się znalazło ale reszta... myślę że opitalanie każdego kto zada proste... banalne bądź głupie pytanie jest niestosowne, gdyż jak MasterMike powiedział może to być jakiś napalony na terrarystykę dzieciak który dopiero przyleciał z zoologika ze swym pierwszym pająkiem... no cóż, najgorszą rzeczą na świecie było by tłumienie jego zapału, więc przemyślcie to dobrze 
Uprawnienia umieszczania postów