Milo że ktoś poruszył ten temat. Jest tu dużo racji. Farum jest po to aby zadawać pytania. A nie zostać opi.... przez ''wszystko wiedzących'' Albo jeszcze lepiej zostać posądzonym o to że umieszcza sie posty aby mieć ich więcej na koncie. Oczywiście jeśli ktoś jest nowy w terrarystyce nic na ten temat nie wie to szuka wiedzy u osób które miały/mają z nią dłuższy kontakt. To tutaj jest miejcse dla tych ''wszech wiedzących'' do wykazania sie (i nabicia sobie postów w końcu coś musi świadczyć o ich wielkości) Bo przecież takie osoby posiadaja szeroka wiedzę, obycie itp. Ale widocznie nie mają czasu dla tych ''nowych'' i ich zbyt prostych pytań.(sam jestem od niedawna w terrarystyce i teraz patrząc na swoje pierwsze posty które tutaj umieściłem zbiera mi sie na płacz) Czasami jednak warto byłoby pomoc innym z ich kłopotami a nie zbywać ich Faq albo wyszukiwarka.
Kolejna sprawa dotyczy wiecznego wykłócania, wychwalania sie na Forum(nie mówiąc jużo ubliżaniu)!!!
Ludze dajcie sobie spokój to nie miejsce do tego!!!! Jakaś kultura obowiązuje!!!
Chyba wszyscy jesteśmy istotami rozumnymi więc zachowujmy sie jak na to przystało!!!!!!!!!