w FAQ jest duzo napisane, niestety zauwazcie ze w terazniejszosci ludzie mniej zwracaja uwage na ROZUMIENIE TEKSTU. Dlatego tez dzieciaki nie ucza sie tego. Nie sa nauczane. Niestety mnie tez tego nie uczyli :/ jakos sam naszcescie rozumie (nie zawsze :P).
FAQ jest dobre lecz jesli ktos nie ma zdolnosci rozumienia tekstu (tzn chodzi mi o fakt zeby umialy odnalezc w tekscie inne znaczenie) to FAQ nie pomoze..
niestety.
nie dziwie sie ze Doswiadczonym terrarystom nie chce sie odpowiadac na te pytania.. rozumie to doskonale, bo czasem mnie tez szlag chce trafic. Ale z drugiej strony trzeba zrozumiec takie dzieciaki.. a niech sie zzapytaja! po co zabijac czy okaleczyc zwierzaka :/ niech sie naucza.. bo niby jak inaczej maja sie nauczyc.. prosba innych o rade WYGRYWA nad doswiadczeniem w dzisiejszych czasach..
nikogo niekrytykuje. Rozumie i moderatorow(usuwaja co chwile mase postow/zamykaja) i doswiadczonych terrarystow.
Niestety dzieciaki nie rozumieja tego co pisze np. Robert.P. Nie czytaja dokladnie, potem pytaja sie jak sprawdzic plec skoro Robert napisal bardzo dokladnie. Szczerze to ja tez mialem troche problemow MIMO ze przeczytalem posty Roberta.. ale po przeczytaniu poraz kolejny zrozumialem i teraz potrafie odroznic(tylko po wylinkach na razie) samca od samicy.
tekst:"moj kedzior nie je" fakt stalo sie juz historia ale patrzac na to z drugiej strony.. dzieciak ktory widzi ze z Jego pajakiem jest cos nie tak nie zastanawia sie nad szukaniem! ! On chce DZIALAC! szybko! trzeba to zrozumiec ! inaczej bedziemy sie wk...ac na calego. Moderatorzy beda usuwac posty, blokowac IP i tak dalej i tak dalej..
wszystko bedzie sie toczylo w kuleczko.
Wiem ze to co pisze dla wielu z Was bedzie glupim tekstem kogos kto nie ma zielonego pojecia o terrarystyce, za to mam pojecie o ludziach. Duzo czytam, strasznie mnie interesuje czlowiek. JEgo zachowanie, relacje itp. itd.
ale p..e farmazony :P
finito