-
Re: Forum
A ja bardzo chcialbym sie upewnic, czy pajak aby na pewno moze jesc pinki. Mowily mi to 3 osoby, ale wole spytac sie kogos bardziej doswiadczonego i poczekac na inne rady... a tu bach.. zamkneli mi temat 
"po co to pisać!!!!!!!! po co !!!!!!!!!!!! niech wszyscy sie wypowiedzą, dajmy szansę każdemu, może taki młodzian który kiedyś także zadawał podobne ''głupie'' pytania zechce podzielic sie teraz swoja wiedzą, zdobytą na forum !!!! ale nie będzie miał szans bo post został zamknięty "
Z tym rozpoznawaniem plci jest tak, ze po przejrzeniu postu Roberta oraz setkach innych zdjec, mozna nabrac takiej wprawy, jak i inni. Poza tym dosc czesto "inni"sami nie sa wystarczajaco pewni, czy pajak jest samcem, czy samica.
Ten temat jest dla mnie zamkniety.
Ir3k - Naszym (moderatorow) zadaniem jest powstrzymanie szerzenia sie burdelu na forum. Tylko dlatego powstal FAQ, aby forum bylo czyms wiecej, niz chatem, na ktorym bedzie sie odpowiadalo na te same pytania. Zastanawiam sie, ile ty bys to tolerowal, gdyby nagle 6 watkow pod rzad bylo wysadzone tymi samymi pytaniami.
Wiec jesli chodzi o ta sprawe, to jestem gluchy na wszelkie argumenty.
Toxyn ma racje, ze forum powinno miec podwieszone tematy i lepsza wyszukiwarke. Przydaloby sie to phpbb, ale trudno. Jest co jest i jak znajdziemy czas, to wzbogacimy posta "the best of" o nowe linki. Przydaloby sie go tez troche wyjaskrawic.
Pioprek - joj...
Uprawnienia umieszczania postów