przeczytalem post Roberta kilkanascie razy i co z tego?
a z tego to ze nauczylem sie okresliac plec MNIEJWIECEJ. dlaczego mniejwieceij? bo 100% pewnosci nie mam :] BO NIE MAM DOSWIADCZENIE ! ! ! ! ZROZUMCIE TO WRESZCIE WY WSZYSTKO WIEDZACY !
to jest zasadnicza roznica ! gdybym mial aprat to bym walil odrazy na to forum BO tutaj sa znawcy tego tematu. To cholera do kogo mam isc z wielka niewiadoma? Mam isc do terrarysty gdzies w Krakowie(paru jest) mam jechac przez caly Krakow po to tylko zeby potwierdzila sie moja hipoteza ze to samiec a nie samica? Po to jest to forum aby kazdy "nieswiadomy" Swojej wiedzy mogl dostac prosta, przemyslana odpoweidz od doswiadczonych terrarystow. To jest wlasnie to! I tego oczekujemy (JA bo ja tez jestem poczatkujacy). Prosze o wyrozumialosc. to u nas w Polsce nastalo glupie DOBIJANIE poczatkujacych bo dla doswiadczonych takie posty sa IDIOTYCZNE ! a le niezdaja Sobie sprawy ze to nie jest wyjscie i ze skoro ktos czegos nie wie(nie mam na mysli pytan typu kupie w dziale sprzedam oczywiscie!)to ma prawo sie zapytac a kogo ma sie pytac jak nie Czlowieka ktory przegladal odwloki/wylinki TYSIACE razy? To w koncu tacy ludzie sa pomocni!ale i nie tylko oczywiscie.TAk jak napisalem gdybym mial aparat cyfrowy pisalbym na to forum zeby miec pewnosc!
My Polacy nie posiadamy ZROZUMIENIA innych :/ i to jest bardzo bolesne. Zaskoczylo mnie ze Baku napisales tego posta. Jestem pod wrazeniem i w swojej odpowiedzi podziekuje za wstawienie sie .Tu nie chodzi o fakt ze z takim nastawieniem bedzie coraz mniej ludzi odwiedzalo forum. Forum beda odwiedzac liczne grupy indywidualistow jak kazde inne forum. Tym nie ma co sie przejmowac Najgorsze jest to ze postawa "wielkich" jest niewlasciwa. Rozumie ze to jest wkurzajace(te jakze banalne pytania) ale w koncu jestesmy tutaj wszyscy zeby sobie pomoc!
Na kazdym forum sa takie same bajki ! ! !
Wszedzie sa Ci doswiadczeni i poczatkujacy ! ! !
WIECEJ ZROZUMIENIA ! ! !
Jestem wdzieczny baaaardzo Robertowi za post z technika rozpoznawania plci ale niestety mi jako terraryscie bez doswiadczenia nie daje 100%'owej pewnosci..