-
Re: jaki dla początkującego
Lukaszku alez sie nie denerwuj
spokojnie. Po 1 ja nie klne w przeciwienstwie do Ciebie tego "wychowanego" po 2. czytaj a bedziesz wiedzial. po 3.. wiem ze nie wnosze niczego do tego forum.. nie musisz tego stwierdzac bo to jest oczywiste..
z mojej strony moge powiedziec ze na tyle na ile sie "znam" chce pomoc innym. Od tylko co.. wiem tylko ze jesli doswiadcze wiecej interesujacych sytuacjami z m.in.pajeczakami bede w stanie powiedziec ze wniose cos do tego forum. Niestety jestem zbyt poczatkujacy zeby co kolwiek wniesc. Wiem jedno w przeciwienstwie do Ciebie Lukaszu ze jesli dla Ciebie to bylo glupie pytanie jakich jest 1000-ące to nie odpowiadaj poprsortu.. ale widac ze nie potrafisz okielznac swojej Wszechwiedzy.. i chcesz sie nam udowodnic ze znasz doskonale forum/wszystkie posty
ale przeciez nie o to nam tutaj chodzi. Post byl odnosnie glupich odpowiedzi na rozne pytania. Np Twoja odp nie byla na miejscu MIMO faktu ze taki post sie powtorzyl nie raz. Z Atraxem_Robustus'em "uzgodnilismy" ze powtarzajace posty beda usuwane po 24godzinach. Czy tak Atraxie? jesli sie nie myle :P. Z drugiej strony przeprszam..mogles nie przeczytac tego posta i nie wiedziec o co chodzi.. ale z drugiej strony wiecej zrozumienia Lukaszu.
Ps. jesli masz odpisac do mnie: Ej Ty wszechwiedzacy, to nie pisz bo to nie ma sensu.
ponizenie osoby ktora szuka pomocy jest proste.. a tylko spowoduje ze potencjalny zainteresowany terrarystyka odejdzie stad i przejdzie na inne forum albo w najgorszym wypadku powie: co za dupki tu siedza w zyciu nie chce miec z takimi do czynienia. Nie o to nam przeciez chodzi.. ten temat juz byl poruszony.. nie bede mowil zebys Sobie go poszukal bo nie o to mi chodzi. a i nie mam zamiaru pouczac Cie :| ale przekazac o co w tym chodzi Tobie i innym.
Zaraz pewnie dostane prywatnego maila od moderatora zebym pisal takie rzeczy gdzie indziej :P
Uprawnienia umieszczania postów