-
Re: jaki dla początkującego
Archie nie twierdze ze znam wszystkie posty ze jestem wszechwiedzacy (nie wiem z kad takie wnioski?>).
Po pierwsze PRIMO: moja odpowiedz dotyczy biezacego postu. W moim mniemaniu (i nie tylko) nie jest ona bezsensowna.
Po drugie SEKUNDO: to ty piszesz nie na temat bo koles pyta o pajaka na pocvzatek a ty co mu piszesz takiego mondrego :
-"tylko zebys Ty niezszedl po Jej ugryzieniu na niespodziewany prezent " - co to ma byc? jak lubisz ironiczne uwagi to zmiataj z tad bo nie chodzi tu o dogryzanie
- a to druga znakomita twoja wypowiedz odnosnie tematu , tylko nie tego co trzeba
"--:lukaszs
stary!! jesli masz wpieprzac sie w post kretynska odpowiedzia to lepiej tego nei rob NIE ODPOWIADAJ NA TAKIE GLUPIE POSTY!
przeciez byl post odnosnie traktowania postow ludzi poczatkujacych ! ! !
nagle musiales sie cholera wyrwac. myslalem ze wiekszosc przeczyta tamtego posta ale jak widac chyba albo nie przeczytany albo spoleczenstwo polskie jest nietolerancyjne dla pytan trapiacych innych..
przemysl to albo przeczytaj tamtego posta."
I po TERTIO : idz na tamtego post i tam sie wykazuj a te pytania zostaw dla ludzi ktorzy staraja sie pomoc innym bo ty NAPEWNO TEGO NIE ROBISZ, co z tego wynika, twoje posty to ... ZERO wiec STFU
Aechie eot nie pisz wiecej do mnie.
Uprawnienia umieszczania postów