-
Re: Nowa noga :)
Ludzie to jest forum pubilcze do wyrazania opini i g...to kogo powinno obchodzic co kto mowi o zdjeciach i innych.W poscie Roberta napisalem,ze mi sie podobaja jego foty i topy - od autora tego topa uslyszalem ,ze sie podlizuje
.Jezeli podoba mi sie cos czyjegos autorstwa to od razu mu wlaze w tylkek ??!! Paranoja !!! Wszystko to rzecz gustu - jednym sie podoba innym nie.Skoro sie komus nie podoba lub podoba to moze to napisac - takie ma prawo.W temacie "Ach te sieci" sam zamiescilem swoje zdjecie i nie dla "ochow" i "achow" ,ale po to zeby sie z uzytkownikami podzielic,to samo robia inni !!! Skoro mi sie podoba to mam prawo to napisac,a komemntarze ludzi o wazelinie sa wlasnie na poziomie 5 latkow.Ja nie wiem czy tu jest jakis wyscigo slawe o szacunek ??!! Przeciez to jest chore.Znam wielu hodowcow ze swojego miasta,ktorzy nie udzielaja sie forum, wiedze maja ogromna.Smieszne sa teorie pt. duza ilosc postow = szacunek itp.Rownie dobrze moge trzyamc pajaki w domu i nie udzielac sie na forum,a jesli chodzi o szacunek to mam gdzies szacunek ludzi,ktorych na oczy nie widzilem. Tok myslenia niektorych jest jak dla mnie smieszny- Robert i Awi pajeczymi guru
.
Uprawnienia umieszczania postów