Najgorsi sa Ci co wlasnie bezpodstawnie krytykuja.Banda hipokrytow zazdroszczaca innym,ze sie wykazuja.Gdy napisalem pochwalna uwage apropos postu Roberta to uslyszalem,ze lize d***. Ja w ogole sie zastanawiam o co niektorym chodzi ??!! O poklask,slawe - przeciez to farsa . Kazdy z nas stara sie dzielic informacjami lub zdjeciam ,ale znajduje sie kilku jeleni co to skutecznie to torpeduja i kaszania atmosfere na forum.Psuja ja bo zazdroszcza komus nie wiem czego - zdobytej latami wiedzy ??? Niech jeden z drugim zglebia temat a nie marnuje energie na wypisywanie glupot !!! Krytyka - owszem,ale konstruktywna !!! Pojawil sie ostatnio jeden smieszny pan co poddal krytyce fotki niektorych z nas,a na drugi dzien zrobil z siebie blazna zamieszczejac fotke bialej plamy z czyms przypominajcym pajaka !!! Mnie osobiscie popdoba sie to co robi Awi i Robert i wcale nie wlaze im w tylek - po prostu okazuje wdziecznosc,choc wiekszosc z ich tematow jest mi zbedna :]. Zastanawia mnie jedno - jak zaczynalem przygode z pajakami to malo bylo takich dokumentacji !!! Niektorzy z uzytkownikow powinni dziekowac bardzo za to ,ze tej dwojce sie chce cos takiego robic i zapewniam was ,ze nie robia tego dla chwaly.Ci ktorzy mysla ,ze jest inaczej sa po prostu ograniczeni i nie dorosli chyba nawet do czegos takiego jak forum. Aniu, Robercie - oby tak dalej