-
Re: Jestesmy wszyscy szapanerami! :D
Do mnie panny i tak raczej nie podchodza, od ponad dwoch lat widza mnie zawsze z ta sama, wiec z gory sobie darowuja ;> Aczkolwiek, zdarza sie, ze jakas podchodzi i wrecz jest zachwycona, szczegolnie wezami ;> Jedna mnie ostatnio zaprosila do siebie i pol mieszkania pokazywala & wypytywala, gdzie zmiesciloby sie jej terra dla jakiegos fajnego weza. Chodzilo jej o Regiuska ;> Parenascie dni temu byl u mnie kolega z dziewczyna, ktora za pare dni ma urodziny. Powiedziala, ze jak sie z chlopakami nie zlozymy i nie sprawimy jej regiusa na urodziny, to sie wiecej do nas nie odezwie ;] Za to moj dziewczyna toleruje to wszystko, byle zwierzaki byly za szyba.
Generalnie ilekroc ktos do mnie przychodzi, to otwiera pazdziawe ze zdumienia ;> i w 90% przypadkow pada to samo pytanie "Nie boisz sie spac w tym pokoju?" ;> Chociarz ostatnio jeden kolega mnie rozbroil. Duze pajaki mam ustawione na parapecie, a do tej samej sciany przylega lozko ( tak jak na zdjeciu, nie smiac sie z poscieli w owieczki prosze ). Kolega bardzo chcial sie dowiedziec, co by bylo, gdybysmy z dziewczyna w "ferworze milosnych uniesien" niechcacy stracili to wszystko ;>
Uprawnienia umieszczania postów