NIe magazynuje tego co pisze bo po co?Ani to gramatyczne,ani składne-takie sobie wklepywanie na kompa przy browarku.Tylko zdjęcia gromadze bo to najwazniejsze,a całą reszte zawsze moge napisac-lepiej,pełniej i w ogóle tak jak bym to sobie wyobrazał-przeciez mam to w głowie .Co do strony www.myslałem o tym ale chyba mnie to przerasta.Na pisaniu stron sie nie znam,no speca mozna by wynając za pare stówek-to nie problem,ale opisy,artykuły i cała reszta?Ile na to czasu trzeba,a tu tylko praca i praca.Nook prosił mnie o pare opisów i artykułów ,i co?Napisałem 2 opisiki i koniec,do reszty jakos trudno sie przysiąsć.Czas to podstawa,a posta prosto zrobic-pół godzinki na fotki,godzinka na pisanie(pisze żałosnie wolno-ale za pół roku mysle ze będzie juz lepiej i gotowe.Pozatym meili tez troche z pytaniami przychodzi wiec nawet pisac nie ma kiedy czegos powazniejszego.Zresztą nie uwazam sie za takiego wielkiego znawce tematu-zawsze byłem praktykiem-,teoria,systematyka i nowinki ze swiata arachnologów mnie nie fascynują.
Zaczełem bywac na tym forum i tak jakos mnie to wciąga-zabawa jest niezła a i widze ze to co pisze moze sie komus przydac ,choc dla mnie to wszystko takie oczywiste.Zresztą ,wielu ludzi którzy tu bywają ma ogromną terrarystyczną wiedze-ale tylko pare osób ma ochote cos napisac-bo zadnych bezposrednich korzysci to nie przynosi.Ale ja lubie te nocne wtorkowe posiedzenia przy klawiaturce-i będe sie starał zeby tematów mi nie zabrakło
Pozdrawiam Robert