Moim zdaniem ceny nie powinny być takie niskie. Jestem opiekunem na arachnea.pl i mam pod opieką samych kędziorkowców większość kupiła pająka w supermarkecie lub na allegro bo były tanie i chcieli mieć egzotycznego zwierzaka oczywiście oni coś tam czytali "chyba tylko tabliczkę z nazwą pająka w sklepie" a później walą takie pytania czym mają ubijać piasek w 30cm przezroczystej skrzyneczce z rączką (faunabox). Ja moje pociechy traktuję dobrze wszystkie mają ok warunki ale po spryskaniu i nakarmieniu do versicolor zaglądam jeszcze raz aby się upewnić, że wszystko ok. To tak jak z domem jak macie karton pod mostem to na niego pieprzycie a jak macie extra chate to wychodząc czasem się wracacie aby sprawdzić czy na pewno zakluczyliście Albo z samochodem maluchem to sie ludzie nie przejmują czy porysze, czy mu sie zderzak urwie wsio ryba a przy ferrari najmniejsza ryska jest koszmarem! Może złe przykłady ale chciałem obrazowo wytłumaczyć Sam pająków nie sprzedaję... narazie tylko kupuję i nie cieszy mnie wcale tak gwałtowny spadek cen.