racja !! z rewolucji juz dawno zrezygnowałem ,, i jak w poscie napisałem którymś , uwazam ze obecnie ten system potoczny powinien istnieć ale powinniśmy powiadamiać ludzi o tym ze jest to mimowszystko oznaczenie potoczne i ze L nie jest równowazne wylince

racja ze moze wielu tego nie zrozumie ale ktoś zrozumie napewno - i juz sam ten fakt jest wystarczający aby o tym pisać :] ...

od nadmiaru informacji nikomu sie jeszcze ni c nie stało ,, taki 13stolatek za pare lat bedzie starszy a wtedy łatwiej bedzie mu to zrozumieć , jezeli juz wcześniej o tym czytał ( nawet nierozumiejąc ) pisząc coś więcej niz " mój kędzior nieje o d 2 godzin " chcąc czy niechcąc przyczyniamy sie do kształtowania terrarystyki w polsce i wole zeby ta terrarystyka była mimowszystko choć troche oparta na nauce a nie na pseudonauce , Oczywiście tak jak napisałeś , jak ktoś chce potrzymać sobie pająka to niemusi praktycznie nic wiedzieć , byle robił mu dobrze :] ... jednak jest wiele osub kture traktują to hobby troche powazniej i poza samym faktem hodowli interesują sie czymś więcej , czytają ruzne zeczy , szukają wiedzy etc,,etc,,,

jeszcze raz mówie :] nie chce rewolucji raczej ewolucji :P:P