Hemm, ksiazek o ptasznikach jest sporo, ale na polskim rynku trzy niezbyt ciekawe. Radzilabym zmienic publikacje :>:>:>:>

W sumie to mi przypominasz, natalio, dzisiaj uslyszane 10-letnie dzeiwczynki na podworku: hehehe, moj tato jest najwazniejszy; a wcale ze nie, bo moj, my mamy audi; a wcale ze nie, bo moj tato ma bmw; mamooooooooooooooo, ona mowi, ze moj tato jest gorszy niz jej tatooooooooooo....

Albo zmien sobie wiek w profilu (no bo coz, profil 15 lat, a tu natalia_13), albo nie wiem co.... dziecino, jak tak dluzej popiszesz, to sie bedzie coraz gorzej ludziom na twoj widok robilo... Idz sobie poczytaj cos o pajakach (np. nasze forum kochane - ale nie idz na forum terrarystyki, bo bardziej zglupiejesz), a pozniej sie powypowiadaj, ok? Znajomy mojego meza, od ktorego mamy zolwia, tez byl "terrarysta" - trzymal 20 cm czerwonolicego w akwa 10/25/20 i dawal mu chleb z kielbasa... To znaczy, ze sie znal?

Ja ie mowie, ze jestam gwiazda (no jak to nie? ) tego forum i nie wiem wszystkiego. Ale jak sie nie znam na fizyce jądrowej, ani na ukladach scalonych, to nie ide na takie forum sie wypowiadac.....