Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Kiedy...

Mieszany widok

Kiedy...

Chciałbym się dowiedzieć kiedy zostana powołani nowi pełnomocnicy w wojewodztwach (i jakie będzie ich zadanie - rejestracja członkow - to wiem, ale chciałbym wiedziec wiecej) i kiedy stowarzyszenie ruszy pełną parą.

Rozumiem że każdy członek na rok ma zaplacic 115 wpisowego? , czy mozna to jakos obejsc?

Re: Kiedy...

Wszelkie wątpliwości powinna rozwiać wciąż wzbogacana i rozwijająca się strona PST: www.terrarium.org.pl
    Ewentualne niejasności wyjaśnić można pod adresem: info@terrarium.org.pl Mozna tu też kierować wszelkie pytania.

Od tego jest ta lista żeby tu pytać.... Jak każdy wyśle maila to PST ich nie nadąży czytać, a tu wszyscy na raz się dowiedzą.
    ja też mam pytanie:
    Czy tą kwotę trzeba wpłacić przy wpisie czy pod koniec roku, albo może w ratach???

Z moim inforamcji, które zdobyłem :-) wiadomo mi, że ma się rok na zapłacenie składki.

Pozdrawiam
    Leny

Ave !!

Zgadzam się co do zadawania pytań i odpowiedzi właśnie na tym forum - po to chyba powstało...

Jak napisał-a AGAM-a wszyscy się dowiedzą tutaj jaka jest odpowiedź na zadane pytanie i nie będzie trzeba indywidualnie pytać się w PST - im też by to się znudziło

Juz niedługo na stronie PST ruszy dział najczęściej zadawanych pytań (FAQ) tam z pewnoscią znajdziecie odpowiedzi na wszystkie wątpliwości. Troszkę cierpliwości.

Sebastian Wolf
    Guest

to po co ten dział jak nikt nie będzie na pytania odpowiadał ?

soferim
    Guest

Na pytania, które są tu zadawane odpowiedzieć może tylko rzecznik Polskiego Towarzystwa Terrarystycznego.
    Tylko wtedy odpowiedź będzie miarodajna.
    Dlatego lepiej jest je kierować bezpośrednio na stronie PST.

pozdrawiam
    soferim

Jarek Zajączkowski
    Guest

Pytania do rzecznika najlepiej kierować na stronę PST. A na tym forum można dyskutować o PST i jego działalności(tak myślę).Można również sugerować, podpowiadać dzielić się pomysłami itp. Jeśli Rzecznik zechce się włączyć do dyskusji to dobrze.

Uprawnienia umieszczania postów