-
Kiedy...
Chciałbym się dowiedzieć kiedy zostana powołani nowi pełnomocnicy w wojewodztwach (i jakie będzie ich zadanie - rejestracja członkow - to wiem, ale chciałbym wiedziec wiecej) i kiedy stowarzyszenie ruszy pełną parą.
Rozumiem że każdy członek na rok ma zaplacic 115 wpisowego?
, czy mozna to jakos obejsc? 
-
Re: Kiedy...
Wszelkie wątpliwości powinna rozwiać wciąż wzbogacana i rozwijająca się strona PST: www.terrarium.org.pl
Ewentualne niejasności wyjaśnić można pod adresem: info@terrarium.org.pl Mozna tu też kierować wszelkie pytania.
-
Od tego jest ta lista żeby tu pytać.... Jak każdy wyśle maila to PST ich nie nadąży czytać, a tu wszyscy na raz się dowiedzą.
ja też mam pytanie:
Czy tą kwotę trzeba wpłacić przy wpisie czy pod koniec roku, albo może w ratach???
-
Z moim inforamcji, które zdobyłem :-) wiadomo mi, że ma się rok na zapłacenie składki.
Pozdrawiam
Leny
-
Ave !!
Zgadzam się co do zadawania pytań i odpowiedzi właśnie na tym forum - po to chyba powstało...
Jak napisał-a AGAM-a wszyscy się dowiedzą tutaj jaka jest odpowiedź na zadane pytanie i nie będzie trzeba indywidualnie pytać się w PST - im też by to się znudziło 
-
Juz niedługo na stronie PST ruszy dział najczęściej zadawanych pytań (FAQ) tam z pewnoscią znajdziecie odpowiedzi na wszystkie wątpliwości. Troszkę cierpliwości.
-
to po co ten dział jak nikt nie będzie na pytania odpowiadał ?
-
Na pytania, które są tu zadawane odpowiedzieć może tylko rzecznik Polskiego Towarzystwa Terrarystycznego.
Tylko wtedy odpowiedź będzie miarodajna.
Dlatego lepiej jest je kierować bezpośrednio na stronie PST.
pozdrawiam
soferim
-
Pytania do rzecznika najlepiej kierować na stronę PST. A na tym forum można dyskutować o PST i jego działalności(tak myślę).Można również sugerować, podpowiadać dzielić się pomysłami itp. Jeśli Rzecznik zechce się włączyć do dyskusji to dobrze.
Uprawnienia umieszczania postów