Czytam i czytam i patrzę na to z dwóch stron :

rozumiem, że na początku jest wiele błędów, niejasności i musi się to dotrzeć i powinno się wszelkie uwagi, sugestie i krytykę przyjąć, rozwarzyć i zastosować się do tego (o ile jest to słuszne) - mam tu na myśli stronę - uogulnię - miesięcznika Terrarium
(interesuję się również motoryzacją i podobnie na samym początku było z tygodnikiem "Auto Świat" - teraz jest bomba !!!)

z rugiej strony wielki pokłon dla Bruka - choć podejrzewam, że wiele osób tak nie uważa - za odwagę, wiedzę i nawet za sposób przekazywania "sugestii". Koleś opierdziela ale w moim przekonaniu robi to w dobrej sprawie, bo jeśli nikt nic nie będzie mówił to nic się nie zmieni a tym samym się pogorszy...

Myślę, że krytyka jest bardzo potrzebna i wierzę, że podniesie poziom tego czasopisma.
Gratuluję oczywiście tego, że czasopismo powstało i podziwiam ludzi, którzy mieli choćby malutki w tym udział.

Sam jestem Cienki Bolek aby krytykować a jeszcze cieńszy aby coś mądrego i przydatnego dla czasopisma napisać więc pozostanę przy obserwowaniu - teraz mi się tylko tak wyrwało i jeśli kogoś uraziłem to w rzadnym wypadku nie było to moim zamiarem.