Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: kiedy...

kiedy...

Mam pytanie, złożyłem podanie o przyjęcie mine do toważystwa, lecz nie wiem jak i kiedy otrzymam odpowiedź na pytanie czy zostałem przyjęty.
    Proszę o pomoc w tej sprawie.
    Z podziękowaniem:
    Kudłaty

Re: kiedy...

Napisz do PST. Tam chyba uzyskasz najbardziej pewną informację. Zajrzyj na adres: www.terrarium.org.pl lub mail: info@terrarium.org.pl Mozesz tez skontaktować sie bezpośrednio ze swoim pełnomocnikiem regionalnym (adresy na stronie PST). .

Jarek Zajączkowski
    Guest

Tu Śląski Pełnomocnik Regionalny.......
    Zarząd PST albo popadł w zimowy letarg albo nie może wyjść z szoku po zlocie. Prosiłem o przekazanie listy kandydatów zebranych podczas spotkania i nic ..............do dziś włącznie. Spotkanie także było pod patronatem PST - (moja była tylko organizacja) - może tak jakieś sprawozdanie czy coś......... A może jakiś inny przejaw życia?
    nie dzwonicie, nie piszecie......

Plany są następujące....... po otrzymaniu Listy śląskich kandydatów i po przekroczeniu liczby 100 zgłoszeń zorganizuję spotkanie założycielskie z wyborem zarządu regionalnego, siedziby - wszysto zgodnie ze Statutem PST. Określimy też wspólnie cele i metody działania Stowarzyszenia w regionie, powołamy oficjalną stronę internetową Oddziału, zajmiemy się problemami rejestracyjnymi itp.

ps. jak tam legwanka - daj znać na priv.
    ps2. mam nadzieję że i tu uzyskałeś pełne informacje.
    ps3. kontakt ze Śląskim Pełnomocnikiem Regionalnym czyli ze mną na stronach www.terrarium.com.pl (najszybciej i najpewniej)

Dokładnie !
    Sam kilka tygodni temu napisałem z pytaniem o info do zarządu PST i do dziś nic...

Skoro używasz mojego pseudo to przynajmniej nie wal takich byków

Generalnie, to ty używasz mojego pseudo, gdyż z tą nazwą nosze sie juz od dawna (a nawet bardzo dawna). A podpisywanie sie DUŻĄ literą jest tą rzeczą która odróżnia mnie od ciebie.
    W każdym bądź razie thenks za szczerość...

O kurcze dwa kudłacze.

Przepraszam najbardziej nie mogłem sie powstrzymać.

Naprawde sorry.

cześć.

teraz tylko ktory to ktory ) ktorego to ja znam?? tego na "K" czy na "k"...??

Uprawnienia umieszczania postów