-
kiedy...
Mam pytanie, złożyłem podanie o przyjęcie mine do toważystwa, lecz nie wiem jak i kiedy otrzymam odpowiedź na pytanie czy zostałem przyjęty.
Proszę o pomoc w tej sprawie.
Z podziękowaniem:
Kudłaty
-
Re: kiedy...
Napisz do PST. Tam chyba uzyskasz najbardziej pewną informację. Zajrzyj na adres: www.terrarium.org.pl lub mail: info@terrarium.org.pl Mozesz tez skontaktować sie bezpośrednio ze swoim pełnomocnikiem regionalnym (adresy na stronie PST). .
-
Tu Śląski Pełnomocnik Regionalny.......
Zarząd PST albo popadł w zimowy letarg albo nie może wyjść z szoku po zlocie. Prosiłem o przekazanie listy kandydatów zebranych podczas spotkania i nic ..............do dziś włącznie. Spotkanie także było pod patronatem PST - (moja była tylko organizacja) - może tak jakieś sprawozdanie czy coś......... A może jakiś inny przejaw życia?
nie dzwonicie, nie piszecie......
Plany są następujące....... po otrzymaniu Listy śląskich kandydatów i po przekroczeniu liczby 100 zgłoszeń zorganizuję spotkanie założycielskie z wyborem zarządu regionalnego, siedziby - wszysto zgodnie ze Statutem PST. Określimy też wspólnie cele i metody działania Stowarzyszenia w regionie, powołamy oficjalną stronę internetową Oddziału, zajmiemy się problemami rejestracyjnymi itp.
ps. jak tam legwanka - daj znać na priv.
ps2. mam nadzieję że i tu uzyskałeś pełne informacje.
ps3. kontakt ze Śląskim Pełnomocnikiem Regionalnym czyli ze mną na stronach www.terrarium.com.pl (najszybciej i najpewniej)
-
Dokładnie !
Sam kilka tygodni temu napisałem z pytaniem o info do zarządu PST i do dziś nic...
-
Skoro używasz mojego pseudo to przynajmniej nie wal takich byków
-
Generalnie, to ty używasz mojego pseudo, gdyż z tą nazwą nosze sie juz od dawna (a nawet bardzo dawna). A podpisywanie sie DUŻĄ literą jest tą rzeczą która odróżnia mnie od ciebie.
W każdym bądź razie thenks za szczerość...
-
-
teraz tylko ktory to ktory
) ktorego to ja znam?? tego na "K" czy na "k"...?? 
Uprawnienia umieszczania postów