Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Śląski PST

Mieszany widok

Jarek Zajączkowski
    Guest

Śląski PST

Według wszelkich znaków na Niebie i na Ziemi proces zejestracyjny PST dobiega końca. W związku z powyższym jako przedstawiciel PST na obszar Śląska w jego historycznych granicach (dolny, opolski, górny) informuję, że są podstawy do aktywizacji działań mających na celu powołąnie Śląskiego Oddziału PST. Informuję, że wszystkie nadesłane na mój adres deklaracje skrzętnie przechowałem i będąc w posiadaniu adresów (pocztowych i mailowych) w najbliższym czasie roześlę informację o spotkaniu założycielskim połączonym z wyborem zarządu okręgowego PST oraz określeniem metod działania na najbliższy czas. Zainteresowanych przystąpieniem do Śląskiego PST proszę o wysyłanie (pocztą) deklaracji na adres Zarządu Głównego oraz powiadamianie mnie o tym via mail. Chciałbym aby informacja o spotkaniu założycielskim dotarła do jak największej liczby osób.

Re: Śląski PST

Kto jest przedstawicielem na Małopolskę.Jestem z N.Sącza
    Ps.wielka prośba o podanie w pkt.zasad rejestracji.Pozdrawiam Janusz

Czy sa juz nowe wiadomosci co do oddzialu PST na Slasku?
    Pozdrawiam Nazer.

Juljan
    Guest

Pozdrawiam.Chciałem spytać jak się mają sprawy co do hodowców zwierząt jadowitych...Czy ten problem będzie dyskutowany na spotkaniach PST ? Trzeba tą sprawę przecież kiedyś doprowadzić do rozsądnego kompromisu by każdy zainteresowany mógł zgodnie z prawem zarejestrować swoje zwierzęta . Odpowiedzi mile widziane .

Uprawnienia umieszczania postów