-
Śląski PST
Według wszelkich znaków na Niebie i na Ziemi proces zejestracyjny PST dobiega końca. W związku z powyższym jako przedstawiciel PST na obszar Śląska w jego historycznych granicach (dolny, opolski, górny) informuję, że są podstawy do aktywizacji działań mających na celu powołąnie Śląskiego Oddziału PST. Informuję, że wszystkie nadesłane na mój adres deklaracje skrzętnie przechowałem i będąc w posiadaniu adresów (pocztowych i mailowych) w najbliższym czasie roześlę informację o spotkaniu założycielskim połączonym z wyborem zarządu okręgowego PST oraz określeniem metod działania na najbliższy czas. Zainteresowanych przystąpieniem do Śląskiego PST proszę o wysyłanie (pocztą) deklaracji na adres Zarządu Głównego oraz powiadamianie mnie o tym via mail. Chciałbym aby informacja o spotkaniu założycielskim dotarła do jak największej liczby osób.
-
Re: Śląski PST
Kto jest przedstawicielem na Małopolskę.Jestem z N.Sącza
Ps.wielka prośba o podanie w pkt.zasad rejestracji.Pozdrawiam Janusz
-
wejdz na strone PST www.terrarium.org.pl
-
Czy sa juz nowe wiadomosci co do oddzialu PST na Slasku?
Pozdrawiam Nazer.
-
Pozdrawiam.Chciałem spytać jak się mają sprawy co do hodowców zwierząt jadowitych...Czy ten problem będzie dyskutowany na spotkaniach PST ? Trzeba tą sprawę przecież kiedyś doprowadzić do rozsądnego kompromisu by każdy zainteresowany mógł zgodnie z prawem zarejestrować swoje zwierzęta . Odpowiedzi mile widziane .
Uprawnienia umieszczania postów