Nie czepiajmy się wieku kolego na p... (od czego ten skrót ;-) To są marzenia do spełnienia jak przyjdzie odpowiedni czas na to !!! Nie napisałem , że mamusia mi pozwoli na jadusy w mieszkaniu !!! Bądź kolego poważny ... Poruszyłem temat a tu jak zwykle znajdzie się jakiś kolo od wyśmiania !!! Czyli to o czym pisałem wcześniej - brak zrozumienia w środowisku terrarystycznym . Zamiast podyskutować i rozwiązywać problem , byle kto wchodzi na forum i sprawdza wiek , zainteresowania i naśmiewa się . Jak w takim kraju mają się znaleźć odpowiednie osoby do rozwiązywania czegokolwiek ??? Tu wszyscy tylko patrzą czego się czepić i z czego zadrwić... No tak ... Do tego nasi terraryści są pierwsi ...mam nadzieję ,że nie wszyscy !!! Niestety pan "pppppp" woli drwiny i zamiast działać woli się pośmiać. No cóż ... Bijmy brawo temu panu , bo przecież śmiech to zdrowie !!! Miejmy tylko nadzieję , że takich terrarystów będzie coraz mniej w naszym środowisku !!! Bo tym sposobem dalej nigdzie nie zajdziemy a swe marzenia wciąż szeptać bedziemy zaufanym przyjaciołom na ucho . Pozdro ];->