Jednak jeszcze cos dorzuce....jak bedziesz cos jeszcze do mnie mial to nie na forum, popros dostaniesz gg i mozesz mi powiedziec co ci na sercu lezy:>

To w jaki sposob zwracalem sie do ciebie bylo po prostu reakcja na twoje wypowiedzi, w sumie pewnie bledna, bo wlasnie zszedlem do twojego poziomu....nic trudno ja sie potrafie przynac do bledu....

P.S.Nie kumam tylko co ty chciales udowodnic, ale mniejsza z tym....ja sobie zazartowalem, a ty wyplodziles to:

"Gościu nie pisz już wiecej zadnych "madrych" rzeczy , ja uwazam juz temat za wyczerpany, a wchodzenie w dyskusje o wilgotnosci wody nie jest raczej na poziomie moich ambicji . Ale jezeli tak bardzo Cię interesuje ten wątek to zastanów sie (nie tutaj a w domowym zaciszu ) jaka jest zawartość tlenu w tlenie, powietrza w powietrzu , ile kg ma kilogram a ile gramów ma 1 gram , ilu ludzi stanowi jeden człowiek a ile dwóch , sprawdz jaką temperaturę ma 20 stopni Celcjusza, a jaką 10 C , sprawdź z jaką prędkością porusza się samochód jadący 100 km/h .... Jak zrobisz stosowne pomiary i obliczenia to daj znać i napisz co Ci wyszło :-) Jakbyś chciał jeszcze jakieś ciekawe pomysły do sowich rozwazan to chetnie ci coś podrzucę ."

Nie ma co masz leb na karku, heheheh

wyluuuuuuuuuuuuzzzzuuuuuuujjjj