Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Czas na zlot nad Firlejem

Paganus
    Guest

Czas na zlot nad Firlejem

Dobra członkowie PSt brac sie do roboty bo mnie jusz świerzbi zeby pojechac nad firlej trzeba sie integrowac no nie ? :]

Re: Czas na zlot nad Firlejem

Oczywiście
    Tegoroczny zlot nad Firlejem odbędzie się w dn. 12-13 czerwca. Oczywiście tak jak w latach ubiegłych można będzie przyjechać już w piątek (11 czerwca).
    Niebawem podamy szczegóły.

Paganus fajnie, że jedziesz!!! Będziemy się "integrować" przy gorzkiej żołądkowej i piwsku i może coś shandlujemy Pozdrawiam!!!
    SLIPKNOT or DIE!!!
    25 maja-nowa płyta!!!

Paganus
    Guest

wiesz daf... ja takiej taniej nie pije.. moze na niebieskiego smirnofa sie skusza a piwsko to tylko perła a co do dnia przyjazfu to oczekujcie mnie jusz nawet 10-go :] przyjade moją hondą cb 650 clasik

Chciałbym przyjechać ale jakoś w tym czasie mamy chyba próbne matury

Probne matury w czerwcu??? Mnie sie zawsze wydawalo, ze sa zima (sama pisalam zima, ale to bylo w koncu 8 lat temu, moze sie cos zmienilo)..... :>

Czesc....
    Pisalo sie.... dopuki niewprowadzili Gimazjum, 3 letniego liceum itd....
    Wiec teraz probne matury sa w czerwu :/ a normalne jakos marzec kwiecien :/

Cos sciemniacie. Probne juz były, normalne są w maju przeciez.
    Wedłg was, próbne w czerwcu, a wlasciwe w maju? Powrot do przeszłości te sprawy, tak? :]

Paganus
    Guest

hari nic nie rozumiesz.... ja mówiłem o własciwych w maju a inni mówilo o próbnych... bo oni są w 2-giej liceum ale idą nowym systamem. oni mają próbne w tym roku w czerwcu ale własciwe mają dopiero w przyszłym roku...paranoja

własnie porypany system szkolnictwa.... ale dziś sie dowiedziałem że są coś 6,7,8.VI więc ni przeszkodzą w zlocie Mam nadzieje że tym razem uda mi sie tam pojawić ))

Uprawnienia umieszczania postów