Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Co zyskuje?

Co zyskuje?

Co tak właściwie poza zniżką w Biofilu zyskuje należąc do PST??

Re: Co zyskuje?

Przede wszystkim uzyskuje możliwość podjecia zdecydowanych działan na rzecz propagowania i rozwoju polskiej terrarystyki. I to jest chyba najwazniejsze. W grupie zorganizowanej wiecej mozna zdziałać niż samemu. Poza tym poznaje wiele innych osób "z branży" o podobnych zainteresowaniach, ma możliwośc nauczenia się czegos, podyskutowania, wymiany pogladów. Z czasem też bedzie mógł korzystać z gromadzonych przez PST materiałów (publikacje, wydawnictwa, bazy danych, itp).
    Jezeli jednak myślisz o korzyściach materialnych to Cie rozczaruję: nie taki cel maja wszelkie stowarzyszenia. Pod tym wzgledem raczej więcej "biorą" niż "dają" (zwłazcza w poczatkowej fazie działalności). Zysk masz nie materialny ale raczej moralny.

Nie chodzi mi raczej o materialne korzyści , jeśli taką nutą powiał mój post to przepraszam Dzięki w kazdym razie za odpowiedz

Wiele już było na ten temat...

http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=2&i=16&t=16

Pozdrawiam
    Bartek Gorzkowski

Zawsze można jeszcze zadać inne pytanie. Co mogę wnieść do PST? I też nie mam tu na myśli spraw finansowych.
    Myślę, że przy wstępowaniu do tego typu organizacji jest to nawet istotniejsze pytanie.
    Pozdrawiam
    Ewa

"Co mogę wnieść do PST?" - mi się to pytanie bardzo podoba

Nic nie możesz wnieść bo sprawy związane ze zwierzętami w naszym kraju reguluje prawo. No chyba że jesteś dobrym i znanym prawnikiem...

Paganus
    Guest

no ja do PTS poza 100 zł składki moge wnieść..........siebie :] i to zrobie ale dopiero po maturce :P

Uprawnienia umieszczania postów