Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: ZACZYNA SIĘ ROBIĆ NUDNO

Re: ZACZYNA SIĘ ROBIĆ NUDNO

Witam
    Niewiem co nawymyslali znowu w ministerstwach... ale w kazdym razie ja sie zglaszam na ochotnika w tym kraju niewiele jest zwierzat (mowa o terrarystyce) ktorych bym nieznal - spoxik - za godziwa zaplate(dietka urzedowa:>:>:>) - wchodze w to - olac handel,produkcje,przemyt - TO(!!!) jest dopiero interes - ile wspanialych lapowek czeka na wziecie!!!

Fryta - jeszcze raz sorxik za brak wstepu na stronke(dyskusja z www.terrarystyka.com.pl) ... niedlugo rusza sklep internetowy
    Pozdrawiam

www.curtus.150.pl

to ja też sie pisze!!!!
    czemu nie??

heh, z tego co pamiętam to natej liście było sporo: dr hab., prof, itp. Ale sam bym chętnie zgłosił się na ochotnika.

CURTUS - czekam z niecierpliwością.

Mnie tylko ciekawi dlaczego szanowna Góra PST się w tym wątku nie odezwała...

pewnie dlatego, ze to nie forum PST jako stowarzyszenia tylko forum niejako "o PST" całej terrarystycznej, internetowej braci.
    Forum PST ruszy ponownie już niedługo na www.terrarium.org.pl i www.pst.org.pl

Ale nie ma to nic wspólnego z tym dlaczego się nie wypowiedzieli... chyba, że się wypowiadają tylko na swojej stronie.

Uprawnienia umieszczania postów