Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: interwencja w sklepach

Re: interwencja w sklepach

Ja jestem za tym bo np. jak byłem w głogowie w sklepie zoologicznym to aksolotla trzymali w faunaboxie z poziomem wody ok. 5 cm. i ułożyli mu skałki bo muwili żę lubi wychodzić i się wygrzewać (matołyyyy). Tydzień temu przy okazji wizyty u babci odwiedziłem ten sklep i..... powiedzieli żę wysechł..... Nie moge patrzeć na takie rzeczy ani ich tolerować, bo to chore pracować w sklepie zoologicznym i nie mieć pojęcia o zwierzętach !!!!!

COB
    Guest

to by nie wysechł gdybyś im zwrócił uwage za 1 razem

cob ale co miałem powiedzieć?! Pozatym ja mam 13 lat więc kto by słuhał natrętnego dzieciaka w sklepie zoologicznym, miałem już taki przypadek z rybkami (za wszelką cene chciałem pomóc sumikowi) ale koleś mówił "może już sobie pójdziesz co?!"

MataManX
    Guest

heh do niedawna mialem podbnie teraz już zaczynają się kłucić ze mną oby tak dalej a kiedyś może coś do nich dotrze

geckonum
    Guest

pozostaje nam granie w totolotka, i jesli cos duzo wygramy, musimy kupic te biedne zwierzeta, a jesli nawet takich nie luibimy to piszemy na forum nizszym o nazwie "sprzedam", a moze i nawet ze "oddam", albo "oddam gekonumowi"...taa...powinien mr Nook takie forum zrobic

wystarczy po prostu nie kupować w kiepskich sklepach, Adam Smith opisał co się stanie dalej, Praw które on opisał nie da sie całe szczęscie oszukać, dlatego zyje Biofil, a umierają sklepy w pasażach centrów handlowych

metoda7
    Guest

Witam! Powinno się coś takiego założyć, żeby chodzić po sklepach i karać sprzedawców za nieodpowiednie traktowanie zwierzą!! POMYŚLMY COŚ O TYM!!!

na razie jakoś nie widzę, żeby wymierały. poza tym one celują w klienta, który nie jest znawcą, hobbystą ani nikim takim. tu trzeba by, jak mówi metoda17, coś więcej zrobić

te sklepy nie umra bo kupuja w nim ludzie a wiadomo że jak ktoś kupuje w takim sklepie za taka cene to raczej sie niezna i nie bedzie temu zwierzakowi lepiej

Dokładnie tak, jak piszesz.

Uprawnienia umieszczania postów