-
Re: Zobaczcie co zamowilem... a co dostalem ! :( wrrr
Jak zwykle ludzie z forum sluchaja tylko jednej strony a nie czekaja na odpowiedz drugiej no ale co zrobic ... uzytkownik moolek kupil odemnie 2irminie i jedna boehmei.Z poczatku sam kasy nie wysylal bo mowil ze ma zamieszanie z maturami itp , troche czasu mineło zanim kasa doszła i opoznienie bylo z winy poczty (nie odpowiadam przeciez za prace poczty !) wtedy moolek zaczal wypisywac mi na gg ze jego mama jest panią prokurator a tato komenantem policji itp i niby jakie problemy z tego bede miał.Na gg nie odpisywalem często bo jak go uprzedzałem mam uwalony server na sieci i nie mialem dostepu do netu.Co najwazniejsze wyslalem mu pająki zgodne z umowa a ten koles poprostu cos wyludza , w goracej wodzie kompany malo to ludzi na forum bylo co oczernilo a pozniej przeprosilo ? problemy juz dawno robil po tym jak kasa nie dochodzila z winy poczty i mowil ze jestem zlodziejem i powyklinal mnie.Pająki wyslalem mu z godnie z umową.Na fotkach poprostu podstawil moze inne pająki ja na swoja obrone nic nie mam i nie mam jak mu i wam to udowodnic a reszta zalezy od forumowiczow czy mieli by cos odemnie kupowac,
ale postawcie sie w mojej sytuacji jak wyslecie gosciowi 10 smithi a on daje wam fotke 10 kedziorow ? wiadome jest ze uwierzycie co widac na fotce a nie temu co mowi by uwierzyc na "slowo"Podkresle jeszcze to ... ze nie handluje pajakami caly czas tylko tym co sam wczesniej kupie dla siebie i sam ich tez nie rozmnazam a moolek kupil odemnie ten zestaw ktory ja kupilem w czesniej czyli 2 irminie i boehmei.A co to jest na foto to nie wiem.TYLE
Uprawnienia umieszczania postów