Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: TVN - przestępstwo

Re: TVN - przestępstwo

to towarzystwo idzie w slady salamandry - wstyd - chce im sie kasy i tyle

ocrona gatunkowa a ) dotyczy zwieząt dzikich - tamten pewnie był chodowany
    b) ochrona ma na celu ocalić populacje nie osobnika ,,, więc sianie paranopji z powoduodizolowanego przypadku jest feeeeeeeeeeeeeee
    c) chciałbym tam być i mogew was zapewnić zwe jak bym tam był to zjadłbym wszystko co sie rusza a dotego co drugi dzień na haju ( zna sie te roślinki :0 )

mialem okazje ogladac ten program. pierwszy odcinek ktory zobaczylem. zabicie weza bylo bezsensowne i bezcelowe. i nie wazne czy to byl waz kura czy swinia bylo by bez sensu. teksty uczestnikow w stylu "odezywaja sie w nas pierwotne instynkty" swiadcza tylko o ich poziomie umyslowym. banda debili ktora mysli ze przezywa niesamowita extremalna przygode. za bardzo to przezywaja, a dobrze wiedza ze wlos im z glowy nie spadnie. nie mam nic przeciwko zjadaniu wezy... co kraj to obyczaj, a w naszym kraju takich obyczajow nie ma by zabijac i jesc weze co moze tlumaczyc oburzenie wiekszosci ludzi. a ken co?? zrobil "show" po to wzieli go do programu, zeby zwiekszyc ogladalnosc i im sie chyba udalo...

Nie no, może tak nad wężem jako gadem nie rozczulajmy sie. Wiem że tutaj masa ludu ma węże i dlatego wydaje mi sie że głównie stąd taki sprzeciw.
    Jak dla mnie bezsensem było zabicie zwierzątka, węża jako istoty żywej. Ciekawe czy jakby w kraju gdzie to kręcą dozwolone było zabicie murzyna to czy 'nasi' by go zabili :|
    Zabijanie dla zabawy, podniesienia adrenaliny czy oglądalności zawiewa mi kretynizmem i brakiem pewnych części mózgu (a konkretniej szarych komórek).

Im chodzi tylko o poniesienie ogladalnosci....
    I to osiagneli, chociazby z tego powodu, ze wszyscy z tego forum rzucili sie zeby obejrzec jaki to wąz i przy okazji obejrzeli kilka spotow reklamowych.

dobra dobra a jak kilka odcinkow wczesniej zabili osmiornice czy cos to sie nikt nie czepial a teraz jak weza zajebali to sie wszyscu zucili ze sa mordercami... niepowazni...zal mi niszczyc klawiatury na taki temat...jecie mieso to jestescie tacy sami jak oni...i kazdy wie jaka jest sytuacja w polskich rzezniach, w jakih warunkach trzymane sa zwierzeta i jak sa zabijanya wy sie czepiacie o weza i to o jednego gdyby oni zabili ze 20 tych wezy to jeszcze cos ale jednego weza?? jedna ***** zabijana jest co godzine i mniej wiecej kilka razy w tygodniu jesz czesc ciala tego zwierzaka...non sens!

Popieram to Bartku,wogóle co to za pomysł?Zamiast dobry film puścić to tylko wymyślają te durnoty.Coraz mniej normalnych ludzi to ogląda,a głupków za przeproszeniem,jest coraz więcej.Powinni coś z ty zrobić,a mianowicie uchlastać głowe Kenowi.Może jego zjedliby tym razem?A jaka by była oglądalność!!!Normalnie czysta kasa dla TVN!Ciekawe jak na to zareagowali by ludzie.Eh,dzisiejsza telewizja.

robsen
    Guest

Jakis czas temu podobne armaty przeciwko Big brotherowi tez TVN-u wytaczala grupa pl.rec.akwarium
    Czesc materialow znajdziemy na ten temat na stronie http://malawi.pl/bb/
    Dla osob bardziej ciekawych i wnikliwych poszukiwanie w google pod haslem :

bigbrother ryby

Pozdrawiam
    Robert

x ray
    Guest

za samo zabicie tego pytona nic im nie zrobia bo miało to miejsce na wyspie gdzie jest on lokalnym przysmakiem ..natomiast za emisje tego w tv moga zostac obłozeni jakas smieszna suma (mandatem ) na bardzo smieszna kwote..bo takie sa przepisy i juz sie rozejdzie po kosciach ...szkoda takiego dorodnego okazu ..ale musimy sobie uswiadomic jedno ...sa miejsca na ziemi ze gdzie tego typy potrawy podaje sie na codzienny obiad ..bo takie sa warunki w jakich zyja tubylcy i poluja na to co w tym rejonie zyje

hmmm....
    smiechu warte ze majac w domu gada mozna zabic gada, ale coz ten ken jak widac to taki lovelasik zapatrzony w siebie ktory stara sie jak moze by inni patrzyli na niego. Jak dla mnie gosc to zjeb ale coz tacy tez zyja i my musimy zyc z nimi.
    Nie wierze ze oni tam jedza co zlapia, tvn nie moze sobie pozwolic na to by komus cos sie tam stalo... wiec my widzimy to co oni chca bysmy widzieli. tak samo bylo z programem wisniewskiego " jestem jaki jestem" tez bylo pokazywane to co on chcial by bylo pokazane. Wszystko to pic na wode. juz wole sobie zobaczyc "ciao dawrin" bo to przynajmniej w jakims stopniu rozwesela. A cio do tego ze wykonczyl weza, to powinni mu dac do zabicia jakiegos jadowitego weza, skoro jest taki twardziel pewnie by bez problemu sobie poradzil a jak nie to trudno, reality show to reality, pytanie czy tvn by nadal trzymalo sie zasad ze maja sobie radzic tam sami???

dobrze powiedziane :]

Uprawnienia umieszczania postów