Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 43 z 43

Wątek: TVN - przestępstwo

Łysek
    Guest

Re: TVN - przestępstwo

Sluchajcie wiem ze temat jest nieco stary ale na prawde nasunely mi sie interpretacje i sie dziele:

"Wyprawa Robinson" - zostala wymyslona nie przez polakow i jest na licencji

TVN - nie ponosi zadnej winy ani za zabivie (w tym kraju to dozwolone) ani za emisje (o tej samej godzinie lecial raport i bylo pokazane jak zabijane sa swinie - bylo to bardziej drastyczne a TVP tez sobie dzieki temu powiekszyla ogladalnosc)

PST - zalosne! Nikt chyba oprocz jednej osoby nie zauwazyl... oni dzialaja na zasadzie Salamandry! Robia szum publiczny! Chca aby Media mowily o nich jako o "przyjacielach zwierzat" a na koniec ... LUDZIE TAKA INTERWENCJA (bezsensowna) WIAZE SIE Z ROZGLOSEM ORAZ PRZYCIAGNIECIEM NIESWIADOMYCH SPONSOROW!

Zalosne sa te wypowiedzi tutaj na forum - bo wiecie jak sa traktowane konie, swinie, itd itd.
    Wiem ze gdyby ktos napisal tutaj o koniu to wszyscy by powiedzieli - no i coz takiego, a o swini - wiecie co byscie powiedzieli - PO TO SIE JA CHODUJE ABY ZABIC!
    Ale jesli napisalibyscie to na jakims konskim forum to reakcja bylaby inna o koniu by pisali ze go szkoda itd itd, a o wezu ze to i tak szkodni zagrazajacy ludziom!
    ITD.

PST i tak nic nie wskura i sa o tym w pelni swiadomi. A moim zdaniem powinni nawet dostac po dupie wlasnie za takie rozglosnienie sprawy i oczerniajace zarzuty na temat TVN oraz grupy ITI

Zobaczcie sami co mial na celu pierwszy post na tej stronie!

Jesli ktos sie nie zgadza na czesc lub calosc mojego posta to trudno! Wyrazilem swoje zdanie! A PST idzie nie w tym kierunku.. realja sa takie ze pisza o podciagnieciu ogladalnosci zabiciem weza - a smai chca zyskac rozglos wykorzystujac ten haniebny czyn!
    Zastanowcie sie dlaczego PST chce jeszcze zaczerpnac kozysci z tego wydarzenia?
    i co ma na celu...

A moze zobaczycie w koncu za czym podazaja "Towarzystwa Przyjacil Zwierzat" (oczywiscie nie wszystkie)........ KASA MOI DRODZY!

dr Robert
    Guest

Tak, Łysek, masz racje. PST i Towarzystwa Przyjaciół Zwierząt oraz stowarzyszenia cyklistów to spisek żydowsko-masoński z elementami Hare Krishna. Oczywiście w spisku maczały też palce feministki, homoseksualiści i filateliści.

"Zobaczcie sami co mial na celu pierwszy post na tej stronie!". Co mają na celu ? To jasne. W ohydny sposób wykorzystać śmierć węża do zagarnięcia milionów od przebierających nóżkami sponsorów, którzy ze swoimi milionami tylko czekają komu by tu je wcisnąć. Tak, zmanipulowani, "nieświadomi" sponsorzy zaczęli szturmować siedzibę PST. Ci sponsorzy którzy wpłacili na konto PST byli szczęśliwcami, ci, którzy przyjechali z walizkami pełnymi pieniędzy ustawiali się w wielometrowych kolejkach. Podobno tysiące dolarów walały się pod oknami przed kilka dni.

Drugi powód to oczywiście żądza sławy, wiadomość o PST była na pierwszych stronach gazet, nawet BBC i CNN jako główny news z zagranicy podawały fakt zgłoszenia o zabiciu węża do polskiej prokuratury. Podobno Kwaśniewski omawiał tę sprawę z Bushem.

Biedne, szlachetne TVN i grupa ITI. Jak oni sobie poradzą z tym zgłoszeniem do prokuratury. Może zacząć składkę na forum na rzecz TVN, niech mają za co się bronić przed żądnym sławy i pieniędzy PST. A zarząd PST do więzienia; 25 lat, a co będziemy sobie żałować. Za "rozgłośnienie sprawy i oczerniające zarzuty".

"Jesli masz cos ciekawgo do sprzedania pisz do mnie Ale musisz zaproponowac niska cene (rowniez HURT) .

Zaraz , zaraz, a co się za tym kryje i co to ma na celu ?

ponczos
    Guest

1. Krótka piłka: Sprawa z góry przegrana, odniesie odwrotny skutek niż były założenia. Pomysł dobry, ale napewno nie w tym kraju, jeszcze nie..

2. Wszyscy żałobnicy po wężu przeczytajcie sobie jeszcze raz wypowiedź Nevermore'a, jest tam dużo prawdy.

3. Nagłaśnianie sprawy zabicia węża w Ciemnogrodzie w którym 99% ludzi wąż kojarzy się ze złem i śmiercią nie da żadnych pozytywnych skutków, chyba że TVNowi.

4. Mogę się założyć że więcej jest w Polsce głupich, plastikowych laleczek które mają wytatuowane na tyłku "I LOVE KEN" niż ludzi którzy bedą zbulwersowani zabiciem węża przez owego Kenika Cwelika.

5. Sądy zamiast zajmować się tak durnymi sprawami (durna dlatego że z góry przegrana i nie odniesie żadnego pozytywnego skutku) powinny zająć się naprawdę czymś ważniejszym..

P.S. Nie mam ochoty z nikim rozpoczynać kłótni, ale jeżeli ktoś uważa że w którymś punkcie nie mam racji to chętnie wysłucham argumentów.

P.S.2. Żeby nie było - węża oczywiście mi żal. Tego co mam czasem na obiad też..

Uprawnienia umieszczania postów