Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 43

Wątek: TVN - przestępstwo

Re: TVN - przestępstwo

A mi chodzi o to ze oni pokazali to w TV ku uciesze gawiedzi i powiększeniu oglądalności. Ten wąż został zabity bez sęsu. Uczestnicy programu mieli co jeść i zabicie węża nie było wcale konieczne. Zrobili to na potrzeby show. Wiem ze są kraje gdzie ogólnie przyjęte jest jedzenie węży tak jak u nas krów ale to był inny przypadek . My jemy krowy ale nikt nie pokazuje w programach telewizyjnych, które oglądają także dzieci jak są one zabijane. Uważam ze wąż został zabity jedynie w celu zaspokojenia i podniesienia poziomu adrenaliny u "ogladaczy" , gapiących się bez sęsu w ekrany, znudzonych monotonnością i beznadzieją emitowanych w telewizji programów.

z tym się zgadzam, ale i tak nic nie wskuramy jeśli o TVN chodzi.

masz racje są silniejsi od nas ale liczą sie chęci i to że musimy walczyć o swoje będa wiedzieć że jeśli chodzi o zabijanie zwieżąt to nie błacha sprawa i nie warto zadzierać z nami tak czymać

POZDRAWIAM

Boze jak ja się w związku z tym ciesze ,bo normalnie smutno mi tak było jak mnie ojciec zawołał i to na dodatek ten#@# ken powaleniec głupol jeden szkoda ze tu klnąć nie wolno grrrr...

MataManX
    Guest

Heh a wg was kotlet to sie od razu na talezu rodzi niezłe świnki to nie szkoda a pytonka tak chociaż świnka niby mądrzejsza od psa nawet jest

NoOO ale świniaki sie po to hoduje :]

MataManX
    Guest

No ale świnia przez proces hodowli się bardziej nacierpiała niż pyton w swoim życiu a jej jakoś wam nie żal i tu widać że dzielice zwierzęta na lepsze i gorsze

WIDZIALEM TO I Z MILA CHECIA BYM ODCIAL GLOWE KENOWI.NIC WIECEJ NIE POWIEM.

tak jak by pyton cierpial bardziej niż ta świnia którą ostatnio wcinaliscie.... coniektórzy tu są żałośni... narzekają że ktoś je węża a sami jedzą jakieś zwierzęta. Porażka.

W malezji hoduje się węże w podobnych celach jak u nas kurczaki. Skąd więc tyle szumu ?
    Co innego pokazanie scen drastycznych obojętnie, gdzie się wydarzyły. To jest właśnie przestępstwo.

Uprawnienia umieszczania postów