-
"ogladanie tego programu to koszmar"
to cytat z artykułu ze strony 8. z dzisiejszej 'gazety telewizyjnej' z wyborczej. wreszcie ktos napisal artykul na temat bezsensownego zabojstwa wezy i ogolnie o klimacie tego popranego porgramu, jakim jest "wyprawa robinsona"
-
Re: "ogladanie tego programu to koszmar"
Daj spokoj, zaraz ktos naskoczy na Ciebie, ze przeciez jesz mieso, totez fakt, ze wesola ekipa z "wyprawy..." wciela weza nie powinien Cie oburzac...
A tak na powaznie: bardzo dobrze, ze to niezwykle niesmaczne widowisko wywolalo oburzenie wielu osob. Toz to skandal!
Do wszystkich, ktorzy zaraz zaczna argumentowac, ze przeciez ja rowniez jem mieso: tak, to prawda, jem mieso, nawet bardzo je lubie, uwazam jednak, ze gdyby na wizji zamordowano prosiaka/ kure/ krowe, to rowniez bylbym bardzo zniesmaczony. Zabijanie zwierzat (jakichkolwiek!, co podkreslam) nie jest- i mam nadzieje, ze nigdy nie bedzie- zbyt dobrym materialem na "show"...
-
-
Naszczęście nie oglądam tego programu, toteż nie widziałem tegoż nieszczęśliwego wydarzenia, ale sama wieść o tym czynie bardzo mnie zbulwersowała... Nie będe się tu rozwodził nad poczynaniami ludzi uczestniczących w tego typu programach, ponieważ doskonale wiedzieli co ich czeka i się na to z zapałem zgodzili... Najbardziej przerażające i bulwersujące w tej sprawie jest to, iż nasz "bohater" popisał się tak bestialskim sadyzmem wobec zwierzęcia, które powinien darzyć zupełnie przeciwnymi uczuciami!!!
Gdyby ktoś zapomniał, przypominam iż tytułowy kenio chwalił się przed wejściem do big brothera chodowanym w domu legwanem, co czyni z niego terrarystę, czyli człowieka który powinien chołbić i wielbić zwierzęta, a nie przelewać na nie swoje frustracje i sadyzm... Po jego czynie pozostaje mi mieć tylko nadzieje, że nie zakatował swego zielonego smoka i że nie wisi on teraz na ścianie jako trofeum...
Bardzo bym chciał aby plugawy i niegodny człowieczeństwa postępek tego "człowieka" doczekał się najostrzejszej kary, jaka jest tylko możliwa!!!
-
Szkoda, że w tym reality nie ma żadnego terrarysty bo ja osobiście bym kenowi w ryj tam walnął.
-
Moim zdaniem te realityshow jest rezyserowane i po zkonczeniu zdjec zaloga idzie do luksusowego hotelu i jedza tam co chca wiec nie powinni zjadac tego weza, pewnie rezryser kazal im to zroic dla lepszego show ;( jest to smutne nie dosc ze ten przypadek wzbudzil zamieszanie to potem podrzucili jakiegos czarnego jadusa , ktorego zabil jeden z uczestnikow. nie wiem czy to rzeczywiscie zrobili z glodu czy zostalo to zrezyserrrowane mysle jednak ze to pomysl ludzi z "gory"
-
Po znajmojśc - jednym z kanałów udało mi się dowiedzieć, że w programie "BAR" wszyscy uczestnicy podpisują umowe na określony czas (czasami ta umowa jest przedłużana) a potem pod pozorem ich "wyborów" (niepamiętam jak oficjalnie się tam wyrzucają) odchodzą.
-
Re:Ken i Barbie
Gdybym dorwał tego Kena to bym mu sam odrąbał głowę.Jak tak można???I tak wszyscy wiedzieli że jest debilem i nigdy sie nie zmieni,bo jego durna psychika została wypaczona przez niejakiego Wielkiego Brata,kiedy to posuwał słynną do dziś Frytkę w wannie z bąbelkami,przez co stał się znany i zaczęło mu do reszty odbijać.Teraz sie boi przyjechać do Ojczyzny,bo wie,że wszyscy na niego pojadą.A może boi się TOZ-u???
-
yhhhhh... a dzisiaj wcinali jakies larwy na żywca. bleh.
-
a idź z tym programem ... badziwie :/
Uprawnienia umieszczania postów