Naszczęście nie oglądam tego programu, toteż nie widziałem tegoż nieszczęśliwego wydarzenia, ale sama wieść o tym czynie bardzo mnie zbulwersowała... Nie będe się tu rozwodził nad poczynaniami ludzi uczestniczących w tego typu programach, ponieważ doskonale wiedzieli co ich czeka i się na to z zapałem zgodzili... Najbardziej przerażające i bulwersujące w tej sprawie jest to, iż nasz "bohater" popisał się tak bestialskim sadyzmem wobec zwierzęcia, które powinien darzyć zupełnie przeciwnymi uczuciami!!!
Gdyby ktoś zapomniał, przypominam iż tytułowy kenio chwalił się przed wejściem do big brothera chodowanym w domu legwanem, co czyni z niego terrarystę, czyli człowieka który powinien chołbić i wielbić zwierzęta, a nie przelewać na nie swoje frustracje i sadyzm... Po jego czynie pozostaje mi mieć tylko nadzieje, że nie zakatował swego zielonego smoka i że nie wisi on teraz na ścianie jako trofeum...
Bardzo bym chciał aby plugawy i niegodny człowieczeństwa postępek tego "człowieka" doczekał się najostrzejszej kary, jaka jest tylko możliwa!!!