-
do PST - brachypelma gate
czy chodowcy mogą liczyć na jakąś pomoc z waszej strony w wypadku ewentualnej rozprawy ?? nie mówie o sponsorowaniu adwkata czy coś ale jakiś przedstawiciel na świadka albo pismo :P ??
-
Re: do PST - brachypelma gate
Wszystko zależy od danej "sprawy"...
A o czym piszesz, tak konkretnie? 
PS Wypowiadam się prywatnie.
-
oskarezony o chandel egzotycznymi zwiezętami ( ble ble jakiś przepis kturego nawet nie umieli przytoczyć :P )
a to wszystko dzięki mojej ulubionej organizacji ekoterrorystycznej i paru brachypelmą od mantida ( na kture przedstawiłem im zaświadczenie od niego ) :P
no i jakieś 80 skonfiskowanych kędziorków przyokazji :[
-
Uważam, że PST powinno pomagać w takich sytuacjach przede wszystkim swoim członkom. Zwłaszcza, że PST to po prostu konkretna grupa ludzi, nie widzę powodu, aby miała angażować się w sprawy osób spoza organizacji. Chyba, że są to sprawy ewidentnie związane z terrarystyką i których rozwiązanie pomoże także członkom PST.
Członek PST płacący składki 
-
hehe a moge zacząć płacić :P:P:P:P:P
ps: pomoze i jest zwiazane z terrarystyka
z tego co wiem jestem pierwszą ofiara terroru tych ekoterrorystów ...
wszystko na to wskazuje ze moja sprawa trafi do sendziego wiec jeśli by to ukręcić szybko wszystkie inne pozwy straciły by na " powarzności " a i salamandra moze dała by sobie spokuj
co do legalności moich pająków ( ze by nie było ze przemytnik jestem i z brazylii je zworze ) mam je z zarejestrowanej hodowli mantida i na co prokurator ma papiery ...
nie oczekuje od was nic takiedgo wsumie , a jako organizacja mozecie hyba przedstawić swoje stanowisko w sprawie nawet z czystej chęci pomocy :P:P
no ale to wasza decyzja
-
Najlepiej skieruj sprawę z dokładnym wyjaśnieniem sytuacji bezpośrednio do PST.
-
czyli :P:P hehe jakiś adresik :P
-
Najlepiej wejść na ich stronę, chyba najprostsze wyjście
.
-
Baku, mój znajomy też ma problemy przez tą organizację terrorystyczną - bo ja też kupiłem pająki od mantida, i sprzedawałem z nim na jego koncie w allegro i teraz są jazdy.
Tzn. był nalot, teraz w środę ma się wstawić na komendzie, ale w charakterze świadka (?).
Generalnie policjanci podczas nalotu byli uprzejmi, zdziwili się, że chodziło o małe 1 cm pająki, myśleli o wielkich 15 cm potworach (i mieli zdjęcie dużej smithi).
Baku - jak u ciebie to mniej więcej przebiegło? I o jaki paragraf poszło?
-
u mnie terz mieli fote smithi a sprawe mam za albopile
ogulnie przytoczyli ustawe i z ustawy mam zarzut
sprawa jest chora i tyle ,,,
Uprawnienia umieszczania postów