Cyt:

"...Baku nic nowego nie odkryles...Malo ciekawe to jest i bez wiekszego znaczenia..."

"...Okropnie ciekawe, wrecz fascynujace! ..."

"...Trudno jarac sie takimi drobiazgami.A czy to infra czy ultra dzwieki to chyba nie ma wiekszego znaczenia-wazne zeby było"bara bara"..."

Tak ... co do cytatu pierwszego...jeśli chodzi o odkrycia to samo dudnienie samca nie jest odkryciem,fakt.Lecz tu chodziło o coś innego,coś co nie zdarza się często!.Jestem pewien że to co odczuł Baku tzrymając samca na dłoni było bardzo fascynujące.Możnabyłoby zgłębić ten temat jezeli byłaby taka mozliwośc i ja chętnie przeczytałbym artykuł o "wysyłaniu ultradzwiekowych" fal do samiczki...jeśli coś takiego jest bez większego znaczenia,taka NIEBANALNA rzecz o jakiej napisał Baku to czym dla Ciebie Matii jest chociażby wylinka pająka którą podziwiasz często, lub kopulacja ... według mnie w Tobie nie ma fascynacji pająkami jeśli do tak żadkiego przypadku i odczucia które Baku przezył jesteś tak nastawiony-nastawiony tak jakby to zdarzało się codziennie i było normalką...

drugi cytat ... djrasti ... z czego kpisz?. Nie jest to dla Ciebie fascynujące?.W takim razie nie chce wiedzieć jak fasynujące są dla Ciebie Twoje kędziorki ...

trzeci cytat = zawiodłem się...hodowca do niedawna uznawany przezemnie jako autorytet jesli chodzi o wiedze o pająkach itd ... szkoda że tak do tego podchodzisz,nadal jesteś dla mnie terrarystą o wiedzy 100 razy przerastającą moją wiedze ale dużo w moich oczach straciłeś...