he,he z tym autorytetem to przesadziłes,jakoś nie widze siebie w tej roli i nigdy o to nie zabiegałem u nikogo,wiec trudno powiedzieć ze moge go stracić w Twoich oczach
Co do tematu -napisalem przeciez ze to ciekawe,ale akurat nie dla mnie.Doskonale rozumiem że ktos może sie tym fascynować,ale dla mnie to zjawisko które jest doskonale znane na codzien,a moją pasją jest hodowla,a nie dokładne badanie wszelkich zjawisk które jej dotyczą.
Po prostu każdy ma coś co lubi,znacznie bardziej interesuje mnie sposob w jaki samiec podchodzi do samicy,jak przebiegają same gody,czy wiele innych praktycznych aspektów życia pająka.A kwestie czy ultra czy infra dzwięki zostawiam do rozwiązania tym którzy znają sie na tym lepiej odemnie.
Co do "bara-bara" i kokonika maluszków -napisalem to z przekąsem,może niezauwazonym,jesli tak to przepraszam,ale tak to miało zabrzmiec.
Zawsze podkreslam ze jestem praktykiem-dlatego niezbyt zajmują mnie teoretyczne dywagacje,choć mogą być ciekawe,i zawsze chętnie przeczytam cos ciekawego co ktoś napisze.