-
Re: "LISTA ZAKAZANYCH GADÓW"
No w końcu jakieś argumenty na które można odpowiedzieć.
1. szukam roboty w PST? Żart!!!!!!!!!!! Nie szkuam i nie zamierzam. Robotę i to bardzo konkretną mam na co dzień! Chcę pomóc ale nie zamierzam uszczęśliwiać kogokolwiek na siłę - jeśli ktoś chce mojej pomocy - to ją znajdzie. Nikomu jeszcze nie odmówiłem.
Namieszam? A w czym jeśli mogę wiedzieć? W tworzeniu lokalnego "kółka dyskusyjnego", "grupy wzajemnej adoracji"? o jedynym słusznym poglądzie na świat? Ja swoje zrobiłem - Statut, byłem wszędzie gdzie mnie zaproszono,zorganizowałem wrocławski zlot. To mi wystarczy. Teraz kolej na resztę Stowarzyszenia. Kolej na "zabłyśnięcie". A jak na razie "ciemność widzę, ciemność".
Odpowiedziałem na post Lenego - pytanie czy jestem za czy przeciw. I rozumiem, że komuś może się nie podobać, że wogóle zabieram głos. Ale trudno -czy w PST czy poza nim mam zamiar prezentować swoje poglądy czy komuś się to podoba czy nie.
Niestey też nie wierzę, że cokolwiek uda się zrobić. Choćby po analizie dyskusji. Ale dlaczego mam zamknąć usta?
A od czasów Komuny i sbecji donosicielstwem się brzydzę. Czego i wszystkim życzę.
Na dziś basta.Szklanka wina została definitywnie opróżniona. Przed 2 godzinami urodziłem się po raz 40 i z tego tytułu melancholia ogarnia moją duszę a zmęczenie - ciało.
ps.
jestem członkiem 4 Stowarzyszeń zawodowych (w tym 2 zagranicznych).
PST????? - nic na siłę.
Uprawnienia umieszczania postów