-
Re: "LISTA ZAKAZANYCH GADÓW"
Aj... wiecie co (?)
Lista powinna zaistnieć... jak najbardziej..
Nawet najbardziej przezorny terrarysta (czyt. nawet ja
popełnia błędy... a jeśli nie on popełni błąd to może go ktoś wyręczyć (np. ktoś z rodiznki).
Budzę się rano... patrze na wszystkie terra.. po chwili włącznik czasowy włącza światła w terrariach.. pałą się wszystkie oprócz jednego - małego terra dla malutkiego mahonia.
Myśle sobie - "A pewnie żarówka"... wyciągam sie itd.. i nagle wchodzi jeden z członQw mojej rodzinki i moowi "Wiesz wczoraj wyłączyły sie wszystkie terra oprócz jednego, więc wyłączyłem je sam"... odparłem "dobra nie ma sprawy...blablabla" po czym wstalem, patrze i węża w terra nie ma !!!
Cóż, chcąc wyłączyc światło otworzył szybę i... nie domknął do końca
caly dzien go szukam i tak sobie myślę.... "Qr... dobrze, że to tylko boaedonek.. jeszcze jak by to był Trimeresusrus to też pooł biedy, ale jak by to była żmija, mamba, kobra mokasyn, mulga itd (!)..."
Nie mam dzieci (narazie)... mieszkam z dziewczyną i ze swoimi rodzicami, ale... przecież odwiedzają mnie siostrzency, siostrzenice i w ogoole.. Nie przezyłbym jesli zawinilbym śmierci kogoś z moich bliskich... czy to dziecka, rodzicoow 3 ukochanej...
Tak tylko piszę... poprostu dużo o tym myślałem i sądzę, że LISTA ZAKAZANYCH (do hodowli w domach) GADÓW powinna powstać
PS. Węża do tej pory nie znalazłem (mieszkanie ok 100m kwadratowych) 
Uprawnienia umieszczania postów