-
Re: Hybrydy
Taka cecha mlodych nietylko ludzi ale i innych ssakow jaki chyba kazdego bardziej rozwienietego organizmu - mianowicie bedanie otoczenia - pociąg do sprawdzania wszystkiego, po prostu uczenie sie otaczajacego swiata, a im bardziej skomplikowane i rozwiniete oraganizmy tym bardziej wyrafinowane pomysly. Gdyby tej cechy nie bylo, po narodzinach nie zmienilibysmy sie ani troche i nie rozwijalibysmy sie... (oczywiscie z braku doswiadczenia mlode osobniki popelniaja wiele bledow i maja niepowazne pomysly). Sens slow aby omawianymi badaniami nie zajmowaly sie "dzieci" jest calkowicie sluszny jednak w oryginalnym brzmieniu jest sarkastyczny wiec taki mlody terrarysta moze sie poczuc urazony.
A Ty Awikularia piszesz o obrazalstwie????!!!!!! nie spotkalem tu nikogo poza Toba wlasnie obrazalska - za to ze zwrocilem Tobie uwage za blad w opisie gatunku Twojego autorstwa!!!
Jako ze Ty po tym zdarzeniu napisalas posta zupelnie w innym temacie aby jedynie mi dociac ja uwazam ze moglem i niniejszego posta napisac!!!
A skonsultowawszy sie w gronie terrarystow dowiedzialem sie (delikatnie mowiac), ze nie przez wszystkich terrarystow jestes lubiana (i to jak bardzo...) rozwialem swoje podejrzenia do wlasnej osoby o symptomy naszego narodowego pieniactwa.
Po tym poscie uwazam ze jestesmy kwita. Ty mialas post po to by jedynie mi dociac i ja teraz taki napisalem. JA NA TYM KONCZE lecz jesli Ty znow sprobojesz mi docinac lub stosowac swoje sztuczki polegajace na umniejszaniu mojej wiarygodnosci lub cokolwiek innego rownie "milego" - nie pozostane dluzny!!!
Uprawnienia umieszczania postów