oki chciałem tylko wrzucić jedną myśl od siebie no ale cotam
Wszystko wporzo- ja zgadzam się z tym że można chodować jadowite zwierzęta bo w sumie zadając pytanie poco ,możemy takie samo pytanie zadać poco chodować rybki .papugi.bażanty ozdobne...można by tak długo wymieniać
Ale ta dyskusja jest nie do skończenia
A przedewszystkim "dyskusja" polega na tymże dwie lub więcej stron przedkłada swoje racje i stara się ich bronić ale powinno się szanować również rację innych.Nie trzeba się z nią zgadzać ale można ją uszanować
A tobie noradarling to niezabardzo wychodzi
Oki było już kilka topiców które skończyły się jednym i tym samym ale każde było na jakiś konkretny temat(choćiż nieukrywam co niektóre wyglądały na czystą prowokację -z jednej lub drugiej strony)
Ale ten temat który ty teraz zacząłeś no to już bez przesady...
Przecież równie dobrze mogłeś to ciągnąć w jakimś starym temacie przynajmniej ci których nieinteresują te kłutnie na forum mogli by ich unikać.
A ty zaczynasz temat już tak objechany i co ciekawego piszesz- że ludzie na tym forum to matoły
Życzę powodzenia w dalszych "dyskusjach"

Chyba że liczysz żę za ciągłe obrażanie coniektórych gości na tym forum wkońcu zostaniesz zablokowany - a to już zapewni ci nobilitację w postaci zostania męczennikiem i sławę do końca życia ))))))))

sorry za błędy ale mam w d#$%@ ortografię i gramatykę