Pewnie, filmy tego typu sa smieszne. Dla nas. Dla innych nie. Dla innych to z nas sie trzeba nabijac. Kwiczace pajaki czy dzdzownice sa straszne w szczegolnosci. Tez mnie sie to nie podoba. Mozna sie posmiac, ale bez przesady. A tu sie rozwinal watek jeden z najdluzszych - kazdy dodaje z wyzszoscia - haha, jak myslicie, to byl kedzior, o rany, oni sie nie znaja. Zeby tak sie rozijala dyskusja na naprawde powazne tematy dotyczace pajakow...

Louis, wg mnie nie mial prawa powstac TITANIC ani MATRIX - bo wg mnie sa strasznie debilne, szczegolnie ten ostatni. Nie pisze tego na zlosc, po prostu dla mnie jest to potworna chała i wg mnie nie powinny powstac. Tak jak dla ciebie debilny jest wlasnie ten film. Prawda jest taka, ze wysmiewaja sie z tego filmu ludzie, ktorzy pol roku temu (lub mniej) nie mieli pojecia, co to jest ptasznik - znali tylko przerazajace tarantule, nie mowiac juz o zachowaniach i biologii - np. o linieniu. I to jest zalosne...

Rozne filmy sa potrzebne, jedni sie beda zachwycac i w napieciu sledzic ATAK PAJAKOW, inni z lezka w oku beda sledzic PRZEMINELO Z WIATREM, a inni chetnie ogladna cos na DISCOVERY. Wszystko jest dla ludzi, nie wszyscy maja IP powyzej 140 (np. ja).