-
Re: Jak podawać krabu wapno i minerały?
Witam serdecznie! To moj pierwszy post na tym forum, ale nie moglem sie powstrzymac i musialem wtracic swoje 3 grosze....
chcialbym poruszyc jedna kwestie...
Kraby to dosc delikatne stworzenia.... Jestem zagorzalym przeciwnikiem eksperymentow w stylu witaminki z apteki lub wapno dla ptakow, a to dlatego, ze wiele krabow z tego powodu poprostu zdechlo! A juz w zadnym przypadku NIGDY nie dodawajcie zadnych chemicznych uzdatniaczy do wody!!!
acha! Jesli chodzi o to wapno i witaminy to jesli ktos rzeczywiscie chce cos takiego zaserwowac swojemu krabowi to uzyjcie czegos co zostalo sprawdzone osobiscie przez osoby ktore Wam to polecaja (a nie na zasadzie, ze moj kolega dowiedzial sie od szwagra ze ktos mu powiedzial ze na jakiejs stronie byl link do strony gdzie bylo napisane...
) Dzieki temu ominie Was wiele przykrosci! I jeszcze jedno: NIE SLUCHAJCIE co mowia sprzedawcy w sklepie zoo. To sa ludzie ktorzy zajmuja sie sprzedawaniem zwierzat a nie ich hodowla! Spojrzcie chociaz w jak tragicznym stanie zdrowotnym sa kraby w tych sklepach (i nie tylko kraby!).
Pozdrawiam serdecznie!
P.S. Nie wiem kiedy znow zawitam na to forum wiec jesli ktos chce ze mna porozmawiac to zapraszam na moja strone:
http://www.krabstefan.prv.pl,
albo napiszcie na maila: bronek4ever@poczta.onet.pl
Uprawnienia umieszczania postów