-
Re: Winniczki
Zostaw w spokoju nasze rodzime winniczki. Jak chcesz sobie zachodowac cos to lepiej kup sobie achatine(to taki slimak ktorego skorupa ma okolo 15cm).
"No i jedno najwazniejsze: Czy to, ze je zlapie z ogrodka, to nie bedzie dla nich..hm..meka..w akwarium?"
Zeby nie bylo to dla nich meka to bys im musiala zapewnic warunki epsze niz maja w przyrodzie a i tak chyba wolaly by zyc na wolnosci.
"Zawsze jak je mialam, to wypuszczalam je po rekach i do kwiatka (kiedys nawet zostawilam je tak, i najpirw najwiekszy przykleil sie do gory nogami na parapecie i szukalam go wszedzie:P A pozniej wlazl pod lozko rodzicom i kot sie nim zaczal bawic, tak go znalazlam
"
Och jakie to slodkie. Bardzo smieszne kotek sie bawil. Ciekawe jak bys sie czula jak by toba bawil sie duzy tygrys(to tez kotek).
"Ehh co to wtedy sie dzialo
"
Ehh a jak slimak sie musial czuc jak chodzil po panelach(czy co tam masz na podlodze). To dla niego masakryczna udreka.
MOZE NIE JESTEM JAKIS SUPER TERRARYSTA, ALE STARAM SIE ZAPEWNIC DOBRE WARUNKI MOJEJ HODOWLII.
TAKIM OSOBA JAK TY TO SIE CHOMICZKA POLECA JEDNAK TOBIE TO JA BYM NAWET CHOMICZKA NIE POLECIL!!
Uprawnienia umieszczania postów