Droga Anno w jakim błedzie jesteś dobrze wiesz więc nie oczerniaj najlepszej hurtowni gadów i zwierząt egzotycznych w Polsce. "chore i zniedołężniałe zwierzęta w strasznych warunkach" z pewnościa są ale u Ciebie w hodowli. Firma Animals posiada jedne z najlepiej urządzonych terrariów do prowadzenia sprzedaży zwierząt. Wszystkie pomieszczenia są regulrarnie sprzątanie, a zwierzęta poddane bacznej obserwacji przez doświadczonych pracowników firmy. wszelki e zwierzeta budzace podejrzenia co do stanu zdrowia oddzeielane sa do osobnych terrariów w osobnej częsci pomieszczenia hodowlanego a klienci informowani są ze zwierzęta te nie są na soprzedaz chyba, że na wyraźne rządanie klienta i jego odpowiedzialność (zasada chcesz to masz ale wiedz co bierzesz)Jesli by tak nie było firma nie dostwałaby zgody i akceptacji powiatowego weterynarza, który kontroluje stan terrariów i zwierząt za każdym razem, gdy firma ubiega się zezwolenie na import zwierząt. Włascicieli firmy Animals znam od lat i od lat prowadze z nimi udane interesy i nigdy nie doświadczyłem złego stanu zdrowia nabywanych zwierząt. Ostatnio kupowałem kilkanascie weży także z rodzaju Lampropeltis (i to z kilku gatunków i podgatunków) żaden wąż nie wzbudził mych podejrzeń, wszystkie są w doskonałej kondycji i klienci są zadowoleni. Szczerze mówiąc chciałbym mieć takie terraria jakie mają w Świętochłowicach bo są super.
Wiem że jesteś sfrustrowana ich zasobami i tak naprawdę zazdrościsz tej firmie powodzenia, niestety twoje próby "sabotażu" i zdeklasowania ich skazane są na niepowodzenie. Ta firma ma dużą renome i ogromne grono zadowolonych klientów. Ci niezadowoleni to tacy, którym firma odmówiła sprzedaży bo jest to hutrownia a nie detalista, nie sprzedała zwierząt osobom niepełnoletnim próbującym coś kombinować (nieprawdzaż Krzysiu!). Tak więc przysłowie mówi "kundel szczeka, a karawana idzie dalej" i oby ta karawana Cie zmiotła. A tak na zakończenie dla Ciebie Aniu (choć dam głowę se uciąć, żeś jest chłop tylko bez jaj) odp.....l sie od porządnych ludzi.