-
Re: ŚWIĘTOCHŁOWICE !!!!!!HURTOWNIA GADÓW
Zgadzam się w pełni z Wiciem. Co jakiś czas jestem w Świętochłowicach, co prawda nie po węże a po gryzonie ale zawsze widuję gady które mają bardzo dobre warunki. Często mają sprzątane to odrazu widać, nawet nie trzeba się przyglądać. Gdyby było coś nie tak napewno bym zauważył. Denerwuje mnie jak ktoś wypowiada się na temat o którym nie ma w ogóle pojęcia bo tak można wywnioskować z tych oskarżających wypowiedzi. Właśnie przez takich ludzi stwarza się głupie ploty które nie mają w ogóle sensownej podstawy by tak twierdzić "zwierzęta w strasznych warunkach". Czasami mam wrażenie że takie hasła to tylko konkurencja dla tak pożądnych firm jak Animals.
Co do stwierdznia "WIDZIAŁAM OKROPNE WARUNKI STRAAASZNE" to jestem pewien że albo ktoś pomylił adres albo ma nie pokolei w głowie.
To tyle. Na temat dobrych warunków jakie stwarza tym zwierzakom firma Animals mógłbym się jeszcze długo rozpisywać, ale po co?! Kto ma wiedzieć jak jest to wie a kto nie chce wiedzieć to pozostanie dalej w zacofanej ciemnocie.
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów