Patrze,czytam,podziwiam.Dark,jestes naprawde niezły-potrafisz przelac na papier to co inni potrafią tylko pomyslec-od razu widac ze nie z byle kim mamy do czynienia.Baku -szczery podziw za zapał i dązenie do osiągniecia celu,cała reszta tez niezle-super pomysły i swietna postawa.Ale chyba zdajecie sobie sprawe ze to jak Termopile-zryw godny podziwu ale bez znaczenia?Zaraz pewnie odezwą sie głosy ze po co pisze jak nic nie wnosze itp.Powiem tak-to wszystko dotyczy mnie osobiscie,jak z wiekszosc z was mam zwierzeta ktore na tej liscie bedą,to moja sprawa tak samo jak wasza.Tyle ze ja niestety nie wierze ze to cokolwiek zmieni,w kraju gdzie zdanie jednostki jest niczym a słowo urzędasa zza biurka jest prawem.Popieram te starania, moge sie podpisac sto razy,a i tek wiem ze to nic nie zmieni.Były wnoszone kontrpropozycje do stanowiska Salamandry np ze strony sląskich organizacji terrarystycznych -p.Brachaczek i wiele innych ogólnie szanowanych osób-i co to dało?Nic bo nikogo,ale to nikogo to nie interesuje a najlepiej to by było zeby wszystkiego zakazac-wtedy byłoby prosciej dla Rządu,Panstwa i Narodu>Dlatego popieram inicjatywe ale szczerże mówiąc nie wierze w powodzenie.Czekam tylko kogo pierwszego zamkną w pudle za pająki?
he,he w koncu wkrótce mam spotkanie z prokuratorem.I szczerze mówiąc wcale sie tego nie wstydze-bo nie mam czego.
Pozdrawiam Robert